FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Koen WegerifJoanne te WinkelWijnavontuur Portugal
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 5
    • вторник, 30 июля 2024 г., 18:00
    • ☀️ 32 °C
    • Высота: 367 м
    • ПортугалияNesperal39°48’49” N  8°9’48” W

Reisdag Bordeaux - Bonjardim

30 июля 2024 г., Португалия ⋅ ☀️ 32 °C

Vroeg uit de veren! Om 7:30 vertrokken we richting de wijngaard voor de komende 3 maanden. Er stond een rit van 11u te wachten. Joanne had de eerste shift en had het gaspedaal gevonden. Na 4,5u hebben we maar even gewisseld. Wellicht heeft ze haar roeping als vrachtwagenchauffeur gemist. Zo zorgt zo'n reis toch voor nieuwe inzichten 🚚.

De reis ging vlot en het was rustig op de weg. Om 18:00 kwamen we op de prachtige plek aan. Bij de poort kwamen we Huub tegen, de man van de wijngaard. Wat bleek: We vielen met onze neus in de boter, er was een dorpsfeest gaande. Hij wilde daar een kip van het spit met ons eten en een biertje drinken🐔. Huub, dat klinkt als een prima plan vriend.

We gingen gelijk door naar het feest. Er werden kaart wedstrijden gehouden en een wedstrijd van tja een soort jeu de boules maar dan met discuswerpen. In iedergeval was de bedoeling om zo dicht mogelijk bij een stokkie te smijten met een discus🤔. We aten de kip op, dronken een biertje en gingen weer naar huis om daar nog wat groenten te eten en bij te praten. Ons appartement is knus en gezellig. Het uitzicht is fantastisch.

Nadat we uitgepakt hadden begon het te regenen en te onweren⛈️. REGEN!? Ja dat was hier ook ongebruikelijk. Meestal is het hier 6 maanden droog. Waarschijnlijk is dit de laatste regenbui voor de aankomende 3 maanden voor ons🌞. Na een bliksemshow zijn we lekker gaan slapen. Morgen (30-07) zijn we nog vrij en krijgen we een rondleiding🍇.

Посмотреть перевод
    Lesley Wiggers

ПутешественникWauw, indrukwekkend.

Regina Zoeter

ПутешественникZo! Wat een show

Sander Kristalijn

ПутешественникLekker hoor