• Weer thuis

9 de março de 2024, Países Baixos ⋅ ☁️ 12 °C

We rijden weg uit schiedam maar de A29 is afgesloten dus maken we een omweg over Breda. Helemaal geen probleem van de temperatuur is ondertussen opgelopen tot 16 graden en het wordt een plezier tochtje.
    Wat een verschil met de kou en mist in Friesland!
    Om 19:00 zijn we thuis bij de katten. Ze hebben ons, ondanks de geweldige zorg van oppasJennifer, gemist en wij hen ook.

De oppas is al eerder vertrokken maar we hebben whatsapp contact en we bezoeken haar de volgende week om bij te praten Ze heeft het reuze naar haar zin gehad en de katten ook dus deze try-out is een succes geweest.

Dit was eigenlijk onze eerste prachtige vakantietocht op de motor, we hebben veel vrienden gezien, mooie ritten gemaakt en voor Peter een hoop ervaring opgedaan op deze geweldige BMW. Het is inderdaad of je op een brommer rijdt maar dan in een veel luxere uitvoering. Ook Annelies heeft meer leren wennen als bijrijder, plezier gehad van de grotere antislip voetensteunen en ze heeft steeds beter in de gaten wat de beste manier van opstappen is. In zomertenue zal het ook wat makkelijker worden. We zien uit naar een volgende kattenoppasronde en een weekje motoren. Waar naar toe is nog onzeker. Wel hebben we de oppas geboekt voor 7 dagen in april. Tot dan!

Totaal hebben we deze week 1070 Km gereden, niet slecht voor de eerste keer en zo vroeg in het seizoen
    Leia mais