Slovenske Konjice

Hello hello 😉
Pa se ponovno odpravljeva na jesenski road trip. Tokrat sva si izbrala Madrin z okolico ter enodnevni izlet v Valencio. A zakaj? Hja zato ker še nisva bila. 😀
Spakiram siRead more
Hello hello 😉
Spakiram siRead more
Ob 17:00 prispem na letališče, opravim check in ter ob kavi počakam na boarding. Se že veselim 😀
Letališče je polno. Tudi letalo za Zurich je kar veliko.
Zamujamo 20 minut, kar pomeni da seRead more
Ob 20:35 pristanemo v hladen Zurich.
Odhitim do prevzemnega mesta prtljage, kjer me za stekleno steno že čaka Dejan.
Odideva do avta ter se napotiva proti domu.
Prispeva v deževn Siebnen.Read more
Ob 12:54 prestopiva iz avtobusa na vlak S2 proti letališču. Pozabil sem omeniti da je vreme lepo in sončno.
Evo, pa se najino potovanje končno prične 😀.
Prispeva na letališče. Najprej oddava prtljago ter opraviva chek-in. Čakala sva dobre pol ure, saj sta bila aktivna samo dva prijavna okenca.
Glede na to da je čas kosila, si privoščiva KitajskoRead more
Hola Espana 😀.
Ob 19:20 pristanemo v oblačnem Madridu.
Niso nas takoj spustili iz letala saj je ena od potnic med letom izgubila zavest, nakar jo je na letališču čakalo urgento vozilo in jeRead more
Po cca 1 uri vožnje in prestaplanja iz metroja na metro nama končo uspe priti do točke kjer je hotel. Iztopiva na postaji Gran viva ter poiščeva hotel. Hotel je bil čez cesto a midva sva poRead more
Dobro jutro. Glede na to da se je prestavla ura, je nama zelo dobro delo 😀.
Zbudiva se ob 8:00 ter se odpraviva na zajtrk. Najprej sva se z dvigalom vozila gor in dol po hotelu, saj nama jeRead more
Ogled galerije nisva planirala a sva si jo vseeno ogledala. Zgodovinski motivi in zapuščine in časa Avstro-Ogrske ponujajo veliko lepega in zanimivega. Muzej je v 3 nadstropjih in ponuja veliko.Read more