Busan day 1

🇨🇭: Busan isch nach Seoul die zweit grösst Stadt und die grösst Hafestadt. Sehr eh schöni Stadt mit schönem Strand und vielne Fischmärkt. Ich bin am erste Tag chli ge umeschländere und hanLeia mais
🇨🇭: bin ah dem tag im Sealife glandet, isch wieder mol cool gsi. Isch no spannend gsi es wie im underground gsi nebet ehm Strand. Isch echt cool gsi und sie hends au mega schön gstaltet ischesLeia mais
🇨🇭: eigentlich nur gmüetlich mit minere Fläsche Soju welle wandere goh…..mega gemütlich gsi und au sehr schön und zum glück ned so warm wie am vortag.☀️
Han denn zwei Männer uf nerLeia mais
🇨🇭: zack und scho wieder zrugg in Seoul für mini letzte Täg in Korea! Maaan echt schad wie die Zit rennt. Korea het mir au mega guet gfalle und es isch super spannend gsi. Han wieder vielesLeia mais
🇨🇭: mini Update wo i gad bin….
Ich bin nach 4 1/2h flüge in Manila ide Philippine acho🥳
Neui Simkarte ✅
Neui Währig ✅
Han mich denn uf de Weg zu mim Hostel welle mache mitem Zug…Leia mais
🇨🇭: Siargao het aso würkli ehn mini Flughafe. I bin denn direkt au abgholt worde vom Alex. Bi ihm und sinere Familie derf ich die nögst Zit dihei übernachte. Abgholt worde bin ich mit nemLeia mais
🇨🇭: am Morge vorem 8 ufgstande zmorge gesse und direkt het mi de Alex ume kutschiert mitem Töff. Er het mi zum Maasin River brocht wo i han welle geshluege. Normalerwiis isch de Fluss würkliLeia mais
🇨🇭: nochde Flussfahrt isches nach Pliar gange zu dem mega geile pool. Und die Farb vom Wasser isch würkli so gsi 😍 ehn Traum
Hend üs denn au Schnorchel usrüstig gholt und sind abLeia mais