• בוקר הטוסה בדרך ללוקלה

20 de abril de 2022, Nepal ⋅ ⛅ 24 °C

התעוררנו בשעה 4:00 שקד עזרה לי להיתעורר התארגנתי בזריזות וביחד יצאנו למטבח של היוג והתחלנו להכין סנדביצים קצצנו בצל לחביתות חתכנו בצל ירוק ועגבניה וסדרנו יפה בלחמניה הוספנו את החביתה מעל עטפנו יפה והכנסנו לתיק הבנות סימו להיתארגן הגיעו למטבח. יצאנו ביחד לתפוס מונית, מצאנו מונית הערנו את הנהג ועלינו על המונית ונסענו לנמל התעופה לטרמינל טיסות הפנים הנהג הייה נחמד לימד אותי עוד כמה מילים בנפאלית ( שכמובן שכחתי). בטרמינל טיסות הפנים הייה באלגן גדול הנפאלים שמים בכיס הקטן את הישראלים בכול מה שקשור לעקיפות בתור. אנחנו חמישה תיירים בלי מדריך נותרנו אחרונים בתור מבולבלים ומבוהלים שקלנו את התיקים וסיימנו עם הצ׳אק אין נכנסנו לאזור ההמתנה שם חיכינו עד השעה 6:15 ( רבע שעה לפני שעת ההמראה שלנו ). רצנו בין שני הדוכנים וניסענו להבין איפה הטיסה שלנו אבל אף אחד לא שיתף פעולה. בנפאל יש חמש חברות של טיסות פנים אבל בטרמינל פנים יש רק שני דוכנים ובאף אחד מהם לא ישב נציג של סיטה אייר( החברה בה אנחנו טסים ). אחרי מאמץ מרובה טלפונו לדייב שדאג שנציג של חברת התעופה יגיע וידאג שנעלה למטוס. בשעה 7:15 עלינו על המטוס הפיצפון 12 אנשים והוא הייה מלא, אז הודיעה הדיילת שיש פקקים באוויר ונאלץ לחקות כשעה. אחרי חצי שעה בערך המטוס התחיל להיתקדם על עבר המסלול, הפעיל מנועים וברעד נורא התחיל לרוץ על המסלול עד שהמריא. הטיסה עברה מהר הנוף הייה מטורף למרות השיקשוקים של המטוס הייתי דבוק לחלון מנסה לקלוט כול טיפת נוף. נחתנו בלוקלה אספנו את התיקים הסתכלנו על מטוס ממריא במסלול ההמראה הכי מפחיד בעולם ונכנסנו לבית קפה להיתאפס על עצמינו למלא מיים.
    משם הלכנו לרנגדינג עדיין אפופים בתחושת החגיגיות שלוותה את הבוקר, הגענו לרנגדינג יחסית מוקדם התמקמנו בחדרים והלכנו לחדר האוכל קראנו שיחקנו קלפים כשנמאס לנו שקד ואני יצאנו לשחק קצת כדור עף. נכנסנו כשהתחיל גשם הצתרפנו להיתכרבלות של שאר הבנות ונמרחנו שם עד שבחוץ החשיך והלכנו לישון
    Leia mais