FindPenguins
    • Pomoc/Obsługa
    • Śledź nas
  • Zapisz się
  • Gilles de Bruin-De BeukelaerKatrien MusschootAzores 2024 🇵🇹
    • Dodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowień
    • Dzielić
    • Dzień 4
    • niedziela, 2 czerwca 2024 07:45
    • ⛅ 18 °C
    • Wysokość: 173 m
    • PortugaliaPonta da Lomba39°23’58” N  31°9’33” W

Dag 4: Flores

2 czerwca 2024, Portugalia ⋅ ⛅ 18 °C

Gisterenavond zijn we goed gearriveerd op Flores, de meest afgelegen maar misschien ook de groenste azoor. Onze dag vandaag bevestigd deze bevindingen

Vandaag staat er een wandeling op de planning. 12 kilometer en 500 hoogtemeters in het meest oostelijke deel van het eiland. Dit deel van het eiland staat bekend voor de vele watervallen die van de knalgroene kliffen kletteren. We spotten er dan ook tientallen tijdens de wandeling.

Na de wandeling is het tijd voor een snel bezoek aan de lokale supermarkt, zodat we eten hebben voor vanavond op het appartement. De keuze in de supermarkt is beperkt, maar er is wel een volledig rek met sardientjes voorradig.

We sluiten onze dag af in de tuin van ons huisje met lekkere wraps gevuld met chili sin carne. Morgen steun er een heuse trip naar het nabij gelegen (kleine) eilandje Corvo op de planning en een bezoek aan de caldeira waarvoor dit eiland bekend staat. Tijdens het boottochtje zullen we mogelijks dolfijnen en walvissen kunnen spotten.
    Czytaj więcej

Zobacz tłumaczenie
    Hilde Goris

PodróżnikZo zalig wandelen daar ❤️

Maria Van Hassel

PodróżnikJe kunt niet genoeg genieten van de mooie natuur. En zo een prachtig wandelingen. 🙏🥰

Ellen Van Gastel

PodróżnikMooimooimooi💚