Dag 0: Klaar voor vertrek
May 29, 2024 in Belgium ⋅ ☀️ 17 °C
Gepakt en gezakt, klaar voor onze trip!
Dag 1: Lissabon
May 30, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 28 °C
Onze dag begint heel vroeg (wekker om 3:20!) om onze vlucht van 6:00 te halen. Vandaag doen we op ons gemakje een stadswandeling om de sfeer van de stad op te snuiven.
Het is hier heel warm, dus datRead more
Dag 1: Lissabon
May 30, 2024 in Portugal ⋅ 🌙 21 °C
Dag 2: Lissabon
May 31, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 29 °C
Dag 2: Lissabon
May 31, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 29 °C
Dag 2 in Lissabon is aangebroken. We slapen vandaag wat langer uit om ons slaapgebrek van gisteren te recupereren. Dus zijn pas omstreeks 10:00 vertrekkensklaar in ons hotel.
We nemen de efficiënteRead more
Dag 3: hopping naar Flores
June 1, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 19 °C
Dag 3: Hopping naar Flores
June 1, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Opnieuw een vroege ochtend vandaag, met de uber om 4u naar de luchthaven van Lissabon. Vandaag hoppen wij verder van Lissabon -> Sao Miguel (grootste azoor) -> Flores (meest afgelegen/groene azoor).Read more
Dag 4: Flores
June 2, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 18 °C
Gisterenavond zijn we goed gearriveerd op Flores, de meest afgelegen maar misschien ook de groenste azoor. Onze dag vandaag bevestigd deze bevindingen
Vandaag staat er een wandeling op de planning.Read more
Dag 4: Flores
June 2, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 19 °C
Dag 5: Corvo
June 3, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 18 °C
Vroeg uit de veren vandaag voor onze trip naar het buureiland van Flores: Corvo. Al zijn we dat intussen wel gewend, dus om 7u30 is opstaan is voor ons een eitje.
We begeven ons naar de haven vanRead more
Dag 5: Corvo
June 3, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 19 °C
De springende dolfijntjes waren er!
Dag 6: Flores
June 4, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 19 °C
Dag 6: Flores
June 4, 2024 in Portugal ⋅ ☀️ 19 °C
Vandaag staat er opnieuw een heus avontuur op de planning: canyoning. We rijden tot net voorbij het hoofdstadje Santa Cruz da Flores en geven ons leven in de handen van gids Hugo voor een avontuur datRead more
Dag 7-8: Sao Miguel
June 6, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
Vandaag een kort reisverslag van onze afgelopen twee dagen.
Gisterenochtend vertrokken we uit het mooie Flores. We hebben absoluut genoten van onze tijd hier op dit mooie eiland. Onze vlucht vertrokRead more
Dag 8: Sao Miguel
June 6, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
Dag 9: Sao Miguel
June 7, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 21 °C
Onze dag begint vroeg. We willen zeker op tijd bij de boot zijn voor onze Walvisexpeditie (opnieuw op een zodiak-bootje, maar deze keer wel een grotere). We krijgen een hele uiteenzetting over deRead more
Dag 9: Sao Miguel
June 7, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 20 °C
Extra: Canyoning
June 8, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 17 °C
Zoals beloofd hier nog de foto’s (en video’s) van onze canyoning experience op Flores!
Dag 10: Sao Miguel
June 8, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 20 °C
Dag 10: Sao Miguel
June 8, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 19 °C
Onze voorlaatste dat al in dit mooie archipel. Vandaag hebben we weer een hoop activiteiten op onze planning staan.
We starten onze dag met een bezoek aan Cha Gorreana, de laatste theefabriek enRead more
Dag 11: Sao Miguel
June 9, 2024 in Portugal ⋅ ⛅ 19 °C
Dag 11: Sao Miguel
June 9, 2024 in Belgium ⋅ ☀️ 19 °C
Wij zijn dan wel veilig terug in België, maar zijn nog een blog van onze laatste dag verschuldigd.
We besloten onze laatste dag in het dorpje Furnas door te brengen, bekend van de warmwaterbronnenRead more

TravelerEn nu genieten maar😎🙏
TravelerEn een goede vlucht gewenst
TravelerTop he.alleen maar het weer en de pastel de nata.😂Geniet verder maar goed vaneen mooie reis❤️😘