FindPenguins
  • Regístrate
Mostrar en el mapa
  • Katrien MusschootGilles de Bruin-De BeukelaerHaute Route 2025 🇨🇭🇫🇷
    • Mostrar viaje
    • Añadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseos
    • Día 11
    • lunes, 25 de agosto de 2025
    • ☀️ 27 °C
    • Altitud: 487 m
    • SuizaSion46°13’22” N  7°20’13” E
    Close yet so far611111

Dag 10: Zermatt

25 de agosto, Suiza ⋅ ☀️ 27 °C

Vandaag stoppen we bij de bakker en lokale supermarkt voor ons ontbijt en picknick als lunch.

We nemen de Sunnegga-trein naar boven en ontvluchten zo wat de drukte van het dorp. Boven is er echter nog veel volk, maar een stuk minder dan beneden. Er is een mooi zicht van de omliggende bergen en natuurlijk de Matterhorn, deze keer zonder een wolkje rond. Het is weer is wederom stralend.

We volgen de 5-Seenweg. Een wandeling van ongeveer 11 km die ons langs vijf bergmeren leidt, what’s in a name. De paadjes gaan wat op en neer, maar zonder rugzak voelt dit als kinderspel.

Aangezien de hele dag nog voor ons ligt en we geen andere plannen hebben, nemen we onze tijd. We pauzeren wat aan de meren, leggen ons neer en Katrien gaat met haar voetjes in het water. In bepaalde meren kan je de reflectie van de Matterhorn zien.

Tegen de avond nemen we het treintje terug naar het dorp en eten we lekker Indisch. De zware Zwitserse gerechten zijn we even beu. Onze portefeuille is ons ook dankbaar dat we de volgende dag terug naar Frankrijk reizen.

Ver traducción
    Emilie Van Hoof

ViajeroPrachtige foto van een prachtige locatie!😍

Katrien Musschoot

ViajeroHaha we hebben aan jullie gedacht ze 😛

Micky Cox

ViajeroMooi, mooi.Goede fotograaf gevonden