• Olasz nemet meccs

2016年7月2日, イタリア ⋅ 🌙 25 °C

Estere kitalaltuk, hogy megkostoljuk Olaszorszag legjobb pizzajat ahogy Renata emlegette, igy elmentunk a Frida nevu helyre ami tenyleg eleg kozel volt hozzank kb 10 perc seta. A ghely annyira nepszeru volt hogy asztalt kellett foglalni es igy 30 perc mulvara kaptunk helyet. Addig maszkaltunk egyet a kornyeken majd vissza a pizzazoba. A pizza tenyleg isteni volt, a legjobb eddig. Mindketten nagyon jot valasztottunk es lekisertuk egy uveg vorosborral amihez meg az otthoni borocska is hozzajott igy kisse sikerult becsipnunk is. 😜😂 az isteni pizza utan pedig elmentunk egy kozeli terre ahol adtak a meccset kivetiton tobb helyszinen. Persze hatalmas hangulat volt foleg a 11eseknel vicces volt az olaszokkal vegigizgulni. Bar azert itt is voltak kislanyok akik inkabb dekoracios elemkent jottek a pasijukkal vagy pasizni mert pl mi jobban izgultunk a csapatukert mint ok. 😃 vagy jol lepleztek 😜 amikor egyszer vezettek a 11esekben az olaszok meg gorog tuzet is gyujtottak a teren de sajnos korai volt az orom. Amikor a nemetek nyertek egyszerre tok csendben kiurult a ter. Jo lett volna ha nyernek biztos hatalmas elmeny lett volna az unneples. 😃 de hat sajnos az azzurik kikaptak, igy mi is hazasetaltunk pihenni.もっと詳しく