Postój

Losowy parking nr1 na noc
Kira z tirowcami na parkingu

Obowiazkowa przerwa na schinkeny

Plejka szpilen

Karol Straßburger Strase

Ładne i ciekawe miasto, po cichu liczyliśmy że z racji iż jest zimno i pogada taka sobie to pozwiedzamy puste miasto. No cóż jarmarki świąteczne przyciągały większe tłumy niż disco tarło w Livigno
Noclegownia

Po nocnym offroadzie na zakazie wjazdu dotarliśmy do kimy nad losową rzeką
Wąwóz Tarn

Całkiem niezły wąwóz z kosmiczna ilością wspinania i klimatycznymi wioskami
Carcassone

Ładnie zachowana średniowieczna osada z murami obronnymi z w sumie średnio ciekawa historia, jej największe osiągniecie to nie bycie spalona i zniszczona oraz zasłynięcie gra planszowaもっと詳しく
Ranek z niespodzianką

Klasyczny ranek, poza faktem że rozładował nam się akumulator i trzeba było łapać losowych Francuzów żeby nas podładowali. Kable mieliśmy oczywiście za krótkie, ale w końcu się udało
Dżangłera

Wspaniałe miejsce, słynna dżangłera. (https://truckerapps.eu/pl/blog/parkingi/parkowa…)
Tylko przejeżdżaliśmy, ale jak się okazujeもっと詳しく
Girona

Ciepło jak sam skurwysyn, miasto idealne na przerwę w trasie. Ładne i nie za duże. Z ciekawszych rzeczy do schody do bazyliki, na których były kręcone sceny z gry o tron
Kartagena

Kurwa jestesmy

Nocleg jeszcze nie w krzoku

Z racji kolejnych problemów z akumulatorem, wczoraj postanowiliśmy kimnąć się na polu gdzie był dostęp do wody i prądu. Zaraz obok finca la campagna. Dzisiaj rozwspin na poemie
Rozwspin

Rozwspin ciag dalszy

Korzystając z okazji że Magda dzisiaj pracuje pocisnęliśmyna wielowyciąg(Estrellla polaris jakieś 6B 10 wyciągów) wyszła całkiem niezła górska przygoda zakończona chamskim San Miguelem naもっと詳しく
Punkt widokowy na El Chorro

Punkt widokowy na Chorro