7. Den / Bilbao -> Pobeña

31 km
Ráno jsme si počkali na východ slunce na Dračím Kameni a poté se autobusem přesunuli do Bilbaa zpět na CdN trasu. Rychle jsme posnídali a pak si to zamířili směr Portugalete kde seLue lisää
31 km
20km
Dnes velmi pohodový den s překvapením na konci, ve formě spaní na Dračím Kameni, seriálové lokace ze HRY O TRŮNY 🤩
Vyškrábat se do trůního sálu nám dalo zabrat, ale ta nádhera za to stojí 🤗
29km
Počasí nám dnes přálo, dopoledne pod mrakem bez větru takže se šlo zatím nejlíp za celou dobu.
Oba jsme se cítili víc než dobře jen udržet Kristýnu nakrmenou byl trochu problém.Lue lisää
Prvních víc jak 100km za námi 💪😁
Dnes 33km v nejtěžší etapě za příjemného deštivého osvěžení 🌧️
Já už byl tak vyřízený až jsem si spletl sekačku s chvalozpěvyLue lisää
25km
Jako čekal jsem, že to nebude jen tak nějaká procházka, ale TY VOLE! Je to vážně hroznej záhul, obzvláště pro začátečnici... 😅 Kristýna už trpí a já to čekám každýmLue lisää
20 km
Další úmorný den, který nám zlepšila zastávka v poutnickém baru u pana Auberta vybudovaném před necelými dvěmi lety mezinárodní poutnickou komunitou, mimo jiné i Čechy zeLue lisää
Vražedný, ale krásný ranní výšlap s luxusními výhledy na atlantický oceán 😍🌊 A procházkou po rozpáleném městě 🔥🥵
Spaní s výhledem na hotel s bazénem 🤣
Začátek Camino del norte !!!
Prvních 6 kilometrů 🥾 Už jen 994 😁
Obdivování letištní dlažby v Londýně 😃