Spa, kebab i baklave
March 15 in Croatia ⋅ ☀️ 13 °C
Tri stvari iz naslova su odlučile kamo ćemo pobjeći na kratki odmor s obzirom da je došlo vrijeme da potrošimo stari godišnji - a kako mijenjam posao duža opcija ove godine nije mogla biti. IRead more
Bez bakšiša 🙈
March 15 in Turkey ⋅ ☁️ 9 °C
Aerodrom je odmah pokazao da je grad velik, avion je po pisti vozio dosta dugo dok nas je iskrcao. Kad smo rezervirali hotel booking nam je dodao free transport pa je bilo super da nismo morali uopćeRead more
Europski dio - pazi se jer si turist :D
March 16 in Turkey ⋅ ☁️ 10 °C
Za prvi dan obilaska smo preskočili javni prijevoz i pješačili kako bi vidli čim više grada - stacionirani smo na praktički glavnom trgu pa je super polazište za dalje. Cijela Istiklal ulica jeRead more
Kadikoy Tuesday market kaos
March 17 in Turkey ⋅ ☁️ 10 °C
Utorkom i petkom je u azijskom dijelu Istanbula veliki open market pa smo odlučili vidjeti kako lokalci šopingiraju.
Do tamo smo išli trajektom koji vozi kao javni prijevoz i super je praktičan,Read more
Na valovima je najljepši pogled
Mar 17–18 in Turkey ⋅ ☀️ 12 °C
S europske strane na azijsku je najbrže i najjednostavnije putovati trajektom i to nam je bio baš highlight putovanja, tako simple sustav, a čini ti se kao da je svaki taj transfer s jedne obale naRead more
Kava s lokalcem pa nazad među turiste
March 18 in Turkey ⋅ 🌬 10 °C
Tek kad sretneš nekog s kim si se vidio zadnji puta prije 15 godina skužiš da ona izreka vrijeme leti nije samo floskula i koliko se toga dogodi između…i dobrog i lošeg. Bila je to dostRead more
Meso, šećer, čaj i šipak
March 20 in Turkey ⋅ 🌧 6 °C
Skoro pa i najvažniji footprint je naravno o hrani - fino smo papali, ima još hrpa stvari koje bi probali ali prekratki su dani da toliko puta budeš gladan 😆
U hotelu smo već napamet znaliRead more
🐈🐱🐈🐈⬛🐱🐱🐈🐈🐈⬛
March 20 in Turkey ⋅ 🌧 6 °C
Ovdje mace vladaju gradom 😃 Nema točnih brojki ali najmanje 125 tisuća pa neki izvori idu i do milijun. Na svakom koraku su, mogu svugdje i spavaju posvuda, neke imaju luksuzne kućice, neke samoRead more
Istanbul pod črto
March 20 in Turkey ⋅ 🌧 6 °C
Zanimivo mesto, ni lahko, malo se ga moraš privaditi. Lani sva bila v Madridu pa Malagi, kjer sva samo prišla in od prvega momenta uživala. Tukaj so se občutki menjali, tudi mesto se menja izRead more