Day 41
Veerle die…

Deze avond vertrekt mijn reis maatje terug naar huis. Dat ik haar ga missen is een groot understatement! Maar ik wilde haar nog even voor 1 keer verrassen 😏. Dankje voor de leuke en mooie 6 wekenRead more
Traveler Mooie dagen, vriendschap, sterke ervaring, verbondenheid… dit kan niemand nog afnemen. We blijven jullie volgen.
Traveler Potvolkoffie, mij durven fotograferen op mijn ´zwakke momenten’… Maar ik vergeef het je! Want ik weet hoe ‘koekegoed’ je bent! Ik wens je nog 4 fantastische weken toe in het o zo interessante en veerkrachtige Benin! Ik weet dat je er omringd bent door veel lieve en hulpvaardige mensen. Dankjewel, lieve Samuël, voor de 6 mooie weken samen! Ik blijf je volgen op FindPenguins en via WhatsApp! Tot gauw!
Sammetje, veel geluk en courage om nog 4 weken door te gaan zonder je maatje daar. Ik begin nu stilaan af te tellen om je weer een stevige knuffel te kunnen geven. Zorg goed voor jezelf. xxx [marie claire vercruy]
Traveler Hello my name is Daniel amoussou I am interested in your company how can I join?