• Stockholm naar Rosjön

31. elokuuta 2022, Ruotsi ⋅ ⛅ 10 °C

Vertrokken uit de hoofdstad en eindelijk de wildernis is. Vandaag een ritje van 4 uur voor de boeg maar wel een mooi ritje door de bossen van Zweden richting ons boshutje aan het meer.

Bijzondere aankomst. Na 5 km graffelweg komen we bij een rood paaltje die ons verteld dat 100 meter het bos in ons huisje staat. Een smal pad leid ons inderdaad naar een klein huisje met een apart 'driethok'. Dit wordt ons onderkomen voor de komende 2 nachten. Een prachtige plek aan het water midden in de bossen zonder stomend water of stroom. Maar wel heeeeeel veel bosbessen om ons heen.

Meteen even de beste eet plek uitgezocht en hups vlam erin en eten maken op het strandje. Daarna lekker chillen aan het water. Net voor de schemer hebben we nog even een rondje gereden over bospaadjes op zoek naar 'de koning van het woud' maar helaas nog niet gezien, maar wat een prachtige natuur hier. Vanavond een extra slaapzak om want de zomer is hier nu echt afgelopen. 6 graden om 21.00 savonds en de komende dagen wordt dit ongeveer de dag tempratuur. Beter dan die hitte in Nederland.
    Lue lisää