• Bap in het museum

August 7, 2024 in Czech Republic ⋅ ☀️ 29 °C

We hebben toch wel een hele poos naar het orgelspel geluisterd, en dan gaan we verder met de dag. Eerst een bezoekje aan de Mucha (PRACHT KUNSTENAAR!!!!!) museumshop. Ja de shop, want mama had het museum al gezien en voornons stond er een ander museumnop de planning. Maar Mucha heeft zo’n mooie werken dat ik er toch een souveniertje van wilde. Bon. Het museum dat we wel bezochten is het Národni Museum. En waaaauuuw wat een gebouw. Maar moet wel zeggen, we waren een beetje gebamboozeld. Eigenlijk dachten we dat dit museum zowat als het KMSKA ging zijn en hadden we ni genoeg research gedaan. Blijkt dat het een of ander natuurhistorisch museum is. Ma bon, nog altijd cool
    Waaaant
    Ik heb ook de échte mineralen gezien waar ik het afgelopen jaar mijn bachelorproef over schreef (en een 15 voor kreeg 😎). Zweten en zwoegen voor deze prachtkleuren: sferisch malachiet, brochantiet en posnjakiet!!!!
    Ook papa had zijn grote liefde gevonden: de ijsbeer.

‘S avonds vierden we ons laatste avondmaal met de ondergaande zon in een Aziatisch restaurant. Oh zo lekkeeeuuur.

Dit was weer een prachtige dag. Jippie

Slaapwel!!

Ohja, ik verschoot echt tantoe hard toen papa stiekem een foto van voorbeeldige- studerende-modelstudente ik trok