Reüni.. in Praag

Allerliefste dagboek
Ja ik weet wat je denkt, die is nog maar 4 dagen terug en alweer weg!! Jaa jaaa, maar deze keer is het maar een heel kort citytripje met de fam. Beetje qualitytimen in…Read more
Op ontdekking met MoMo

Liefste dagboek,
Ontbijtje gesnackt en dan gesightseeing-ed waarbij we papa zijn Time to Momo boekje MOESTEN en ZOUDEN volgen.
Maar ik klaag niet want zo zagen we veel
Waaronder: Kafka’s bewegendRead more
Molletje is overal

En na dat heerlijk middageten gaan we verder.
Zo zie je de oude astronomische klok en Hansiepansie bij mol.
‘S avonds zo als het hoort een gezelschapspel gespeeld. Fee was gewonnenRead more
Kerken appreciatie post

Ja sorry
Ik heb het geprobeerd maar ik kon het ECHT niet laten. De kerken zijn hier veel te mooi dus ik moest er wel een aparte post voor maken.
Doodmooie kerken

What’s up niffauws
Er stond weer een volle citytrip dag voor de boeg. Want we moeten ALLES uit deze korte vakantie halen he! Vandaag wel wat minder MoMo en meer op gevoel. Want da is toch meer mijnRead more
Bap in het museum

We hebben toch wel een hele poos naar het orgelspel geluisterd, en dan gaan we verder met de dag. Eerst een bezoekje aan de Mucha (PRACHT KUNSTENAAR!!!!!) museumshop. Ja de shop, want mama had hetRead more
Waggie naar casa

Gooooeeedemorgen
Effe nieuwe zak van Mucha showen en off we go.
Mama en papa deden alsof we echt bergen gingen moeten verzetten en hartinfarcten gingen krijgen om de auto, via lift!, uit de garageRead more
TravelerJezus, af en toe belgië is ni verkeerd ze haha
TravelerEn dan nog geen dag zeggen ook!!
TravelerIk dacht dat zo’n hardwerkende mensen als jij het niet kunnen permitteren gestoord te worden..