• De natuurkapper

21 Eylül 2024, İsveç ⋅ ⛅ 14 °C

Opgestaan met ietsje minder zon maar wel fantastisch nieuws vanuit deze Penguïn-app!!!! —> vanaf nu bestaat er geen premium meer en zijn alle features voor iedereen toegankelijk! Lees: ik kan meer foto’s toevoegen + ik moet geen duizend verschillende posts meer maken als ik verschillende filmpjes wil tonen! Yihaaaa #KleinOverwinningsdansje #DankuPenguinapp

Alle goed, verder met de dag
    Het was dus ietsje bewolkter en ietsje kouder op muggenmiereneiland maar toch zetten we door met de positieve mood. Lekker ontbijtje en boekje en dan… je kent het al:

PEDDEL PEDDEL PEDDEL

Vandaag zaten Bram en ik in een boot. De boot werd gedoopt met de naam Theeodoor. Vanwege mijn overmatig theegebruik en omdat het cool is dat het met goud te maken heeft (thee o d’or).
    Bram (aka Maarten) was jaloers op Bjarre en Wom en wilde ook een visje vangen. Veel pogingen maar helaas waren ze vandaag precies ni zo happig. Dan maar gwn hot-dogs op het avond menu.
    Zonder vis peddelden we verder naar onze laatste stop, en wonder boven wonder bevond er zich op deze kampplaats een hut met stapelbedden! Lekker gezel.
    Terwijl de mannen, nog maar eens voor de verandering, op vissenjacht gingen, hakten de vrouwen hout, zorgden voor vuur, wasten haren en bereidden heerlijke lookbroodjes. Wat zijn die mannen toch gelukzakken met ons he.
    Helaas was ik wel minder gelukzak want ik pakte met mijn domme hoofd een heet handvat vast, en nu zijn al mijn vingers langs de binnenkant verbrand 👍🏼

Ik ben echt heel sip dat het al de laatste avond van de trekking is, maar deze konden we ook super gezellig tussen het geruis van de bomen, voldaan, aan een kampvuurtje, afsluiten.

Slaapzacht en zoete dromen
    Okumaya devam et