De eerste van de laatste

Hej Hej
Nu is het ECHT de laatste van de vakantie. Ik beloof het! (Behalve Erasmus dan #StayTuned). En voor deze laatste vakantie unlock ik geen nieuw land, maar wel een nieuw avontuur. Er staatもっと詳しく
Eerste kennismaking met Sven

What’s up homies
Second day in the beautiful city of Stockholm, yeaaa 🤙🏼 en hij begon en eindigde oh zo mooi met zon, in alle kleuren. En hij begon ook met een grote lekkere appeltaart metもっと詳しく
Surreal

Ik hoor jullie hersenen al kraken: “hehhh? Sterre heeft helemaal geen afscheidsgroet geschreven.” En daar hebben jullie gelijk in, maar dat komt omdat dit helemaal nog ni het einde van de dag was!もっと詳しく
Ik dobber met mijn bootje op het meer

Hejhoj
Thaaaaa weer zo’n heerlijke dag achter de rug, tjonge jonge jonge;
Voldaan opgestaan (ha ha, dat rijmt) na het zien van het NOORDERLICHT en lekker ontbeten terwijl enkele enkelingen naar deもっと詳しく
Tussenstop zoekspel

Hier was ie dan. Als pauze stopten we bij een toren die ons tot net boven de boomrand bracht. En zo een oase van groen en boomtoppen onthulde.
Speciaal een zoekspelletje voor jullie
! NOG NIETもっと詳しく
Barbieland

Hey schatteloes
Beetje uitslapen en dan stonden we vandaag op met een heerlijk koffietje op strand. En hupsa terug in die kano peddelden we naar onze volgende stop: ✨barbieland✨. Ja, echt, dezeもっと詳しく
Beverland zonder bevers

Ik zou willen zeggen “kukelekuuu goedemorgen” maar hier zitten geen hanen, dus het is meer iets van “blub blub, tsjilp tsjilp goedemorgen”. Wederom schijnt het zonnetje en zo begin ik deもっと詳しく
Alle vissen die ik vang die neem ik mee

Hallooooo
Je raadt het weer van vandaag nooit …
Zi za zon
Jaja, ik weer enorm blij en ook Maarten en Jet waren enthousiast om onze kanotocht verder te zetten. Ik val een beetje in herhaling maar:もっと詳しく
De natuurkapper

Opgestaan met ietsje minder zon maar wel fantastisch nieuws vanuit deze Penguïn-app!!!! —> vanaf nu bestaat er geen premium meer en zijn alle features voor iedereen toegankelijk! Lees: ik kan meerもっと詳しく
De reizigers

Ik besefte ook net dat ik eigenlijk nooit de volledige groep heb voorgesteld. Vandaag hebben we een groepsfoto getrokken, dus is het eigenlijk wel de moment. Hier gaat ie:
(Letterlijk genomen vanもっと詳しく
Van meer naar Mariaburg in 24u

Hoipipeloi
(Ik ga even doen alsof ik niet een week lang ben vergeten de laatste P te uploaden)
Deze eerste foto van Jet haar haar, gewoon omdat ik vond dat haar haar en krullen er leuk uitzagen. Danもっと詳しく