De eerste van de laatste

Hej Hej
Nu is het ECHT de laatste van de vakantie. Ik beloof het! (Behalve Erasmus dan #StayTuned). En voor deze laatste vakantie unlock ik geen nieuw land, maar wel een nieuw avontuur. Er staatOkumaya devam et
Hej Hej
What’s up homies
Second day in the beautiful city of Stockholm, yeaaa 🤙🏼 en hij begon en eindigde oh zo mooi met zon, in alle kleuren. En hij begon ook met een grote lekkere appeltaart metOkumaya devam et
Ik hoor jullie hersenen al kraken: “hehhh? Sterre heeft helemaal geen afscheidsgroet geschreven.” En daar hebben jullie gelijk in, maar dat komt omdat dit helemaal nog ni het einde van de dag was!Okumaya devam et
Hejhoj
Thaaaaa weer zo’n heerlijke dag achter de rug, tjonge jonge jonge;
Voldaan opgestaan (ha ha, dat rijmt) na het zien van het NOORDERLICHT en lekker ontbeten terwijl enkele enkelingen naar deOkumaya devam et
Hier was ie dan. Als pauze stopten we bij een toren die ons tot net boven de boomrand bracht. En zo een oase van groen en boomtoppen onthulde.
Speciaal een zoekspelletje voor jullie
! NOG NIETOkumaya devam et
Hey schatteloes
Beetje uitslapen en dan stonden we vandaag op met een heerlijk koffietje op strand. En hupsa terug in die kano peddelden we naar onze volgende stop: ✨barbieland✨. Ja, echt, dezeOkumaya devam et
Ik zou willen zeggen “kukelekuuu goedemorgen” maar hier zitten geen hanen, dus het is meer iets van “blub blub, tsjilp tsjilp goedemorgen”. Wederom schijnt het zonnetje en zo begin ik deOkumaya devam et
Hallooooo
Je raadt het weer van vandaag nooit …
Zi za zon
Jaja, ik weer enorm blij en ook Maarten en Jet waren enthousiast om onze kanotocht verder te zetten. Ik val een beetje in herhaling maar:Okumaya devam et
Opgestaan met ietsje minder zon maar wel fantastisch nieuws vanuit deze Penguïn-app!!!! —> vanaf nu bestaat er geen premium meer en zijn alle features voor iedereen toegankelijk! Lees: ik kan meerOkumaya devam et
Ik besefte ook net dat ik eigenlijk nooit de volledige groep heb voorgesteld. Vandaag hebben we een groepsfoto getrokken, dus is het eigenlijk wel de moment. Hier gaat ie:
(Letterlijk genomen vanOkumaya devam et