Arne kwijt

Arne is het beu, we hadden ruzie en hij is op de trein gestapt, en naar huis.
Nee mopje
Arne was dom en had de verkeerde travelday aangeduid. Hij gaat nu terug naar huis terwijl Sterre super flinkOkumaya devam et
Eerste stop: check

Eeeeeen aangekomeeen!!!
Weliswaar in de regen zonder Arne en met honger, maar we zijn er geraakt en das momenteel het belangrijkste
Slaapwel patatjes
(Update: honger is ook opgelost)
Surviving and thriving

Hey lieve volgertjes
Ik heb de nacht overleefd! Jip-pie
Vandaag heb ik al eens door Wenen gewandeld en ook al heel wa cultuur gesnoven. Conclusie: veel Rubens en Brueghel hier
Nu ben ik een paniniOkumaya devam et
Arne is teruuuuug

Zoals je het al ziet aan de titel: Arne heeft het gehaald!! Woepwoep. 5 miljoen overstappen en 2 marsen later, maar hij zit in Wenen, kort applaus.
*klap* *klap*
Nou verder heb ik nog een kerk gezienOkumaya devam et
Rustige maar mooie dag

Treinen, drukke treinen en mooie treinen, helemaal tot in Zagreb en zelfs ZONDER vertraging! Applaus voor de treinen
Verder eigenlijk ni veel gedaan. We wilden gaan pub crawlen, hadden de volle 40Okumaya devam et
Nieuwe dag, nieuwe stad

De ochtendstond heeft goud in de mooooond, ook in zagreb. Gisteren leek het ni zo mooi, maar toen was het ook wat grijs. Nu, met de zon, zag alles er ineens veel mooier uit.🌷 Maar dat bekijken weOkumaya devam et
De fissa was lit

Manman, wat een avond. Volgertjes, wat ik jullie kan vertellen: feesten in Split is FEESTEN in Split.
Hier een klein overzichtje van Arne gisterenavond:
1) ljekarna is eigenlijk gewoon arneOkumaya devam et
Naakte mannen op het strand ontwijken

Hey patatjes
Vandaag was het weer een sublieme dag in Split. Mocht ge u ooit in Kroatië bevinden, zeker doen!
We hebben wa meer cultuur gesnoven (grote reus en het kasteel van Diocletianus, eelOkumaya devam et
Extra

Oja, hier is nog een leuk liedje en een geplette druif in slow motion
Alsjeblieft
Li-la-luieren

Gewoon al dag 6 bijna voorbij, tijd vliegt als ge u amuseert
Well, dag 6 begon met heel veel zon in mijn ogen om 6 uur ‘s ochtends (of zo voelde het toch) 🌞
Vandaag onze laatste dag in Split,Okumaya devam et
Gymboy Arne —> Turnboy Arne

Haat-liefde relatie met treinen

Bonjour mes amours
De dag begon mooi, met zon, goed humeur, mooi landschap en een trein die perfect op tijd kwam. Alles wa een mens zich maar kan wensen!
Maar toen…
(Bekijk video, 2de slide) —>Okumaya devam et
Beter dan Berendrecht

Bonsoir les gars
Jajaaa, we zijn er geraakt!! Yaaas
En de moeite waard dat het was! Mooie bloemen, bergen en frisse lucht
Arne amuseert zich ook de pletter met de minion. De battlescar op hand kreegOkumaya devam et
En toen waren we met drie, flouchiiee

Vanmorgen lekker wakker geblaft door honden, maar desalniettemin was Vhrovine zeker de moeite waard. Doei Sofiaa
Tijdens het wachten op onze trein naar Zagreb heb ik een boeketje gemaakt en heeftOkumaya devam et
Het zijn allemaal patatjes

Hey Penguins
Gisteren was ik vergeten te Penguinen, ma daarom krijgen jullie nu extra veel foto’s, jeeeej dankjewel Sterreee
Gisteren was het een dag voor in de geschiedenisboeken. Ni alleen omdaOkumaya devam et
Het lot is ons goed gezind

Wij zijn zo’n geluksvogels
Zoals ik al eerder had verteld, hadde we (bewust) nog geen slaapplek geregeld voor de komende 2 nachten aangezien we de scout in onszelf wilden bovenhalen en hangmatten.Okumaya devam et
Trbloblobvjinee

Hoipipeloi
Gisteren kregen we als kers op de al geweldige taart nog een ontbijtje van onze gastvrouw Angela. Njom
Daarna zijn we terug vertrokken. Arne kwam weer een bordje met (bijna) zijn naam opOkumaya devam et
Nog 2 dropjes erbij, jippiejeej

Aoooiii
Om de Penguin van gisteren mooi te starten krijgen jullie een exclusieve preview van de toekomstige vlog. Zoals u kan zien was iedereen weer uiterst gelukkig. 😌
Maar wie zou er nu nietOkumaya devam et
De Kapitein leeft nimeer

Hé daar!
Wellll, deze Penguin heeft wa minder gevarieerde foto’s dan normaal, simpelweg omda we gisteren gewoon absoluut geen ene hol hebben gedaan. We moesten slaap inhalen want we haddenOkumaya devam et
Siófok, niet het hoogtepunt

Tja
Gisteren eerste trein gemist
Kijk, kan gebeuren
Hierdoor moeste we wel 10 uur op de trein ipv 7. Oeps
Maar! Het waren wel mooie aangename treinen. Ik heb een stuk of 2 uur uit het raam gehangenOkumaya devam et
Bonus

Hier nog gewoon een mooie video
Belgen op zoek naar sfeer

Ciao amiciiiii
Siófok/balatonmeer, eel tof, eel leuk, ma da gaan we nimeer doen. Ik heb zelfs geen echte foto van het meer.
Wel een mooi huisje. Ik heb samen met Tok en Wim een knutselmiddagOkumaya devam et
My house in Budapest, My hidden treas

Yooow
Ik sta een paar dagen achter, ma geen paniek, allemaal rustig blijven! Ze komen eraan!
Eergisteren, 15 september zijn we naar Budapest vertrokken. Olee, want Balaton, zoals jullie al wisten,Okumaya devam et
Weer eens een productieve dag (beetje)

Geen coke, zoals we veel kregen aangeboden door de 5 duizend dealers die hier rondlopen, maar cultuur hebben we gesnoven. Veeeuuul cultuur want we moesten alles op 1 dag bezichtigen. Wel BudapestOkumaya devam et
Da was wel effie Wenen

Lieve Bloggertjes
Ik heb al een aantal keer vermeld dat we niet altijd even gevulde dagen hebben. En gisteren was er zeker één van. En hoe kwam dat? Omdat we met ons slaaptekorthoofd 3 keer in eenOkumaya devam et
Gezgin#gaat goed
GezginFuck alle treinen