FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Danyell Onbehauen-FriggeTravelerLuxemburg 2024
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 3
    • Sunday, April 28, 2024 at 12:35 PM
    • ☁️ 13 °C
    • Altitude: 302 m
    • LuxembourgLuxembourg49°36’39” N  6°7’57” E
    In goed gezelschap 😁
    Leuke straatjes.En mooi beschilderde pandjes.1Nog een keer in goed gezelschap! 😂De achterkant van het Groothertoglijk Paleis.De wacht aan de voorkant van het paleis.Het Chocolate House.Gezellig! 😊Lekker bakkie 😋😋😋

Koffie in het Chocolate House

April 28, 2024 in Luxembourg ⋅ ☁️ 13 °C

Ik kom nu weer een beetje in het winkelgebied terecht, maar kom eerst nog langs het Groothertoglijk Paleis. De wacht staat er en wat later wordt er aan de voorkant van het paleis ook wacht gelopen. Dat betekent dat de Groothertog in het land is, anders zijn de wachten er niet.

Ik vind dat ik ondertussen wel een bakkie verdiend heb en ga dat nuttigen in het beroemde Chocolate House. Wat een gezellige bedoening daar! Ik had geen trek in wat lekkers (nadeel van zo'n uitgebreid ontbijt) maar de cappuccino smaakte heerlijk! 😋

See translation
    Ruud Miechels

TravelerMooie stad. Ben je ook nog in de stadsmuur geweest? Vandaag nog langs Luxemburg stad gekomen met de caravan. Staan nu in Nancy. Morgen door naar de Dordogne.

4/28/24ReplyTranslate
    Danyell Onbehauen-Frigge

TravelerNee, ik ben niet in de muur geweest, moest daar teveel trappen voor af. Na gisteren heb ik het met trappen een beetje rustig aan gedaan!

4/28/24ReplyTranslate
    Elly Hermsen

TravelerNog een keer in goed gezelschap! 😂😛😜

4/28/24Reply
    1 like