• Die trap...... 😅😅😅
    Lekker ontbijtje.Mooi kerkje onderweg, aparte bouw!Kijk dan! Dat belooft wat voor straks!

Onderweg naar de Klovenwandeling

April 29, 2024 in Luxembourg ⋅ ☁️ 11 °C

Eigenlijk had ik voor vandaag opnieuw een stadswandeling gepland, in Esch zur Alzette, vooral omdat daar ook street art in was opgenomen. Maar ja, gisteren was ik ook al in een stad geweest en 2 dagen stadswandelen achter elkaar is ook weer zowat.

Maar in mijn reisgids stond ook een klovenwandeling in Berdorf in het Müllerthal. En dat trok me toch ook wel heel erg aan, hoewel ik weet dat zoiets erg zwaar voor me is tegenwoordig. Het heerlijk schijnende zonnetje gaf de doorslag, tenslotte had ik de hele dag de tijd en de trail was "maar" 4 km.

Eerst maar ontbijten, dat ontbijt is iedere dag prima, enige nadeel is dat ik er een trap van 19 treden voor op moet....... 😅 Daarna krummel ik weer over binnenweggetjes helemaal naar Berdorf, best ver weg! Onderweg stop ik wel even voor een mooi kerkje en vlak voor de start kom ik alvast in de stemming op een parkeerplaats waar het al erg rotsig is.