FindPenguins
    • sunnuntai 20. lokakuuta 2024 klo 20.10
    • ⛅ 18 °C
    • Korkeus: 48 m
    • PortugaliPraça de Santa Maria39°21’36” N  9°9’25” W
    Mijn kamer voor vannacht.
    Oud kerkje in Obidos.Apart beeld in een kapelletje.Harry Potter straatje.Het kasteel bij avond.Nog meer Harry Potter.Bijzondere winkeltjes!Uitzicht vanaf mijn Franse balkon.

Avond in Obidos

20. lokakuuta 2024, Portugali ⋅ ⛅ 18 °C

Vanuit Nazaré ben ik regelrecht naar Obidos gereden waar ik vannacht slaap. Ik had even moeite om de ingang van het hotel te vinden, maar eenmaal binnen blijkt dit wel een heel leuk hotel te zijn. Prachtige kamer met veel spiegels en een Frans balkonnetje met uitzicht op het terras en de kantelen van een kasteel.

Het was erg druk in het stadje, er blijkt een evenement te zijn, dus ik viel met mijn neus in de boter. Alle winkeltjes waren laat open en het was beregezellig. Het is een soort Harry Potter dorpje, met smalle straatjes en bijzondere winkeltjes. Ik ben hier en daar alleen maar naar binnen gegaan om even een foto te maken (wel netjes gevraagd hoor). Hapje gegeten, koffie gedronken en nu dan lekker chillen na een reuzeleuke dag!
    Lue lisää

Katso käännös
    Elly Hermsen

MatkaajaFijn dat het wat beter weer is. Dan kan je ‘s avonds ook nog wat ondernemen.

21.10.2024VastaaKääntää
    2 tykkäystä