FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggeПутешественникPortugal 2024
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 15
    • вторник, 22 октября 2024 г., 14:38
    • ☀️ 24 °C
    • Высота: 32 м
    • ПортугалияRestauradores38°42’54” N  9°8’29” W
    Je kan hier met een trammetje naar beneden.
    Maar ik ga lopen!Dat is wel super super super steil hoor! 😅Maar leuk, daar zie je het trammetje komen.Als ik naar boven had gemoeten was ik wel ingestapt!N9g 10 seconden om over te steken 😂Monument ter herdenking van de overwinning van de Portugese Restauratieoorlog.Jaaaaaaa, ijssie!😋Morgen, Benfica-Feyenoord.De Igreja De São Domingos.Wow, wat een bijzondere kerk! Alsof je een grot binnenkomt!Echt heel bijzonder!Terug bij het beginpunt.Hele leuke stadswandeling geweest.En nu weer terug met de metro.Uitzicht vanuit mijn kamer, en dat is precies wat ik doe als ik binnenkom!

Stadswandeling Lissabon, deel 4

22 октября 2024 г., Португалия ⋅ ☀️ 24 °C

Toen ik op het hoogste punt van vandaag was kon je met een trammetje naar beneden, heel steil, maar omdat er ook weer veel mensen (in de volle zon) stonden te wachten besloot ik toch maar te gaan lopen. Nou, dat viel om de dooie dood niet mee, wat supersteil was dat zeg! Ik heb echt voetje voor voetje gelopen, echt bang dat ik onderuit zou gaan. Maar toen ik eenmaal beneden was, was het hartstikke leuk om het trammetje naar beneden te zien komen. Ik geloof echt dat die trammetjes leuker zijn om te zien dan om in te zitten, want deze zat ook weer propvol.

Na deze afdaling heb ik nog ergens een heerlijk ijsje gegeten en toen was ik weer terug bij metrostation Rossio. Hoewel het nog niet laat was vond ik dat het voor vandaag wel genoeg inspanning was geweest en ik ben lekker teruggegaan naar het hotel, waar ik eerst in bad heb rondgedobberd en daarna bij de airco bij zit te komen van een heerlijk wandeldagje.

Посмотреть перевод
    Elly Hermsen

ПутешественникLeuk dat trammetje. Als ik zou weten dat naar beneden lopen glad is, zou ik misschien wel instappen. 🫣

22.10.2024ОтветитьПереводить
    1 лайк