Hoewel tijdens de wandeling door de kloof wel duidelijk was geworden dat het niet mijn dag was, wilde ik toch ook graag een korte route naar een vuurtoren lopen. Daarnaartoe kwamen we langs een leuke pottery en natuurlijk moest daar weer even gekeken worden. Een vaas (Elly) en een bekertje (ikke) rijker reden we verder naar de vuurtoren.
Daar moesten we een heel smal weggetje op, en helemaal boven zagen we de vuurtoren staan. Hoewel het inmiddels behoorlijk regende gingen we toch op pad, maar we hielden het al gauw voor gezien. De combinatie van regen, wind, slecht pad en abominabele ademhaling was teveel. Dus alleen een fotootje van de vuurtoren uit de verte.
Halverwege dit weggetje hadden we wel een kunstgalerie gezien en daar zijn we even een kijkje gaan nemen. De kunstenaar zelf heette ons welkom en we hebben genoten van het bekijken van zijn schilderijen. Wat een prachtige voorstellingen en wat een schitterende kleuren! Elly heeft wat gekocht voor thuis, maar ik vond ze net iets te groot voor in mijn huis. Hierna reden we terug naar Ullapool.もっと詳しく