De lijstjes zijn afgevinkt!

Morgen gaan DanyElly weer op stap! Alle voorpret is nu bijna achter de rug en alle to-do lijstjes zijn afgevinkt. We gaan er van uit dat we mooi weer krijgen, dus de zonnebrandcrème gaat mee. Maar Czytaj więcej
Onze boot vanuit IJmuiden vertrekt pas om 17.00 uur, dus dit keer hoef ik niet heel vroeg weg. Sabine arriveert dan ook al voordat ik weg ben en we doen samen nog even een bakkie. Dan pak ik mijn Czytaj więcej
Doordat we zo snel aan boord mochten vergat ik mijn phone en het pakje gevulde koeken dat ik bij me had, maar gelukkig mochten we nog terug naar het autodek. We hadden een hut met een stapelbed maar Czytaj więcej
Het was een woelige nacht, want het waaide behoorlijk en het schip deinde dan ook lekker op en neer. Toch wel redelijk geslapen, maar vroeg op. Ontbijt hadden we niet gereserveerd, maar we hebben Czytaj więcej
We hadden vandaag best een lange rit, ruim 400 km. We besloten om tot voorbij Edinburgh zo snel mogelijk op te schieten en daarna wat rustiger wegen op te zoeken. Daarbij hadden we de keus tussen een Czytaj więcej
Het voordeel van het rijden van de kustweg was dat we door Arbroath kwamen. Ik herinnerde me daar een Inn met een voor Nederlandse begrippen nogal eigenaardige naam. Tutties Neuk Inn. Ik zag het Czytaj więcej
Na even getankt te hebben zijn we verder flink doorgereden en uiteindelijk bereikten we even voor zessen het gehuchtje Chapel of Garioch (waarbij je Garioch uitspreekt als Gierie met de klemtoon op de Czytaj więcej
En toen arriveerden we dan eindelijk bij Pittodrie House Hotel. Het hotel waar Frank en ik dus zo'n 43 jaar geleden een jaar min of meer gewoond hebben. Natuurlijk had ik een van de kamers geboekt Czytaj więcej
We hebben prima geslapen en goed uitgerust gaan we beneden genieten van een heerlijk ontbijt. Full Scottish breakfast voor Elly en omelet voor Danyell. Daarna doen we even een sightseeing door het Czytaj więcej
Voor Balmoral hadden we van tevoren al tickets gekocht. We werden wel gewaarschuwd dat het van de parkeerplaats een stukje lopen was, maar dat bleek maar een heel klein stukje te zijn. River Dee Czytaj więcej
PodróżnikGoede reis en veel plezier. Nu wel het goede startpunt genomen voor de rondreis. 😂