FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Danyell Onbehauen-FriggeElly HermsenSchotland 2025
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 9
    • воскресенье, 25 мая 2025 г., 19:21
    • 🌧 9 °C
    • Высота: 19 м
    • ШотландияArdvasar57°3’34” N  5°54’23” W
    Wow, wat een prachtige regenboog! 🌈😍
    Rechts de schaduwboog.De bovenkant verdwijnt in de wolkenPffff, niks geen pot goud gezien, nie!Aird a' Bhasair in de verte.Ons hotel voor de komende 3 nachten.Proost, en eet smakelijk!Twee maal fish and chips 😋😋En ook tijdens het eten een regenboog!

The Inn @ Aird a' Bhasair

25 мая, Шотландия ⋅ 🌧 9 °C

Op het moment dat we het plaatsje waar we moeten zijn in beeld krijgen, stoppen we even voor een fotootje en worden verrast met een prachtige felle regenboog die boven het water staat. We kunnen de complete boog zien en ook de schaduwboog. Iets later verdwijnt de bovenkant van de boog in de wolken en zien we alleen nog twee stukjes boog. Bijzonder gezicht!

Dan rijden we het laatste stukje naar ons hotel, een gezellig witgepleisterd huis. Helaas moeten we wel weer een trap op, maar onze bagage wordt naar boven gebracht. Er staat een tweepersoonsbed in plaats van twee losse bedden en alleen een krukje, geen stoel. Gelukkig kan alles opgelost worden. In het restaurant is het erg druk, maar om 20.00 kunnen we nog terecht. In de tussentijd vermaken we ons met fotootjes en sociale media en ga ik even heerlijk in bad. Het eten was dus laat, maar smaakte heerlijk!

Посмотреть перевод
    1 лайк