• Onderweg op dag 2 op Skye

27 mai, Écosse ⋅ 🌬 11 °C

Vannacht heb ik goed geslapen, maar heb wel last van kramp in mijn kuiten gehad en rond 6 uur moest ik te nodig naar de wc om weer in slaap te kunnen vallen. Wel weer ruim voor de wekker wakker en wederom een snel en simpel ontbijt genomen, terwijl Elly wat uitgebreider ontbeet. Even naar buiten om een foto te maken en toen gingen we op weg.

Doel van vandaag was een vindplaats van dinosauruspootafdrukken, daarvoor moesten we weer helemaal naar het noorden, maar een deel over een andere weg dan gisteren. Onderweg zijn we gestopt bij een mooi uitzicht bij een distilleerderij en hebben we in een souvenirwinkeltje koffie to go gekocht.

Iets verderop was een mooie waterval en van gisteren wisten we daar om de hoek nog een mooi parkeerplaatsje. Even genieten van wild water dus, en van het heerlijke weer, wat boffen we daarmee! Er valt wel af en toe een bui maar over het algemeen bevalt het ons prima!

We zien op een gegeven moment een beroemde rotspiek, the Old Man of Storr. Die was prachtig om te zien en veel mensen bleken ernaartoe te willen klimmen want we kwamen langs een werkelijk bomvolle parkeerplaats, van waaraf een route te lopen was. Wij hebben het bij een fotootje gehouden op een parkeerplaats met een hele grote plas water, waar we met veel gelach dwars doorheen reden.
    En savoir plus