• Sea Life Loch Lomond

29 Mei, Skotlandia ⋅ 🌧 15 °C

En toen was ons geluk met het weer dan eindelijk een beetje op! Vanmorgen werden we wakker met een loodgrijze hemel waaruit het flink regende. Eerst maar ontbijten, dat ging vandaag gelukkig vlot en we hebben heerlijk gegeten. Ik had Eggs Benedictine en Elly porridge. Het was voor allebei best veel, dus we hebben een stevige bodem gelegd.

Daarna moesten we gaan beslissen wat we met de dag gingen doen. Geplande wandelingen hebben we geschrapt en we zijn op Google Maps gaan kijken naar iets wat we binnen konden doen. En toen stuitten we op Sea Life Loch Lomond! Dat leek ons allebei wel leuk en het was lekker dichtbij. Het zou om 10 uur open gaan, dus ook dat kwam mooi uit.

En het was ook erg leuk, hoewel het wel erg op kinderen gericht was. Er waren ook veel kinderen, maar die gedroegen zich redelijk rustig. We hebben genoten van de prachtige vissen die er rondzwemmen en ook een ottertje op de foto kunnen zetten. Na afloop hebben we in het restaurant thee gedronken en hebben op de bovenste verdieping (het uitzichtplateau) geconstateerd dat het nog steeds regende....... Dus hebben we ook een uurtje in de naastgelegen mall doorgebracht (mooie buff gekocht 😊)
    Baca selengkapnya