• Aankomst in IJmuiden

1 juni, Nederländerna ⋅ ☁️ 16 °C

We hebben geen van beiden erg goed geslapen, misschien de opwinding van het weer naar huis gaan. Wel waren we berevroeg op om om 7 uur te kunnen ontbijten. We hadden goede hoop dat het dan nog rustig zou zijn. Maar ja, 7 uur ontbijt is scheepstijd natuurlijk, Engelse tijd is dan 6 uur....... 🙈 Maar goed, het was inderdaad heerlijk rustig en we hadden nog een mooi plekje bij het raam. En er was nu weer een gewoon buffet, dus je hoefde niet te wachten op je bestelling. Alleen de koffie wordt aan tafel geserveerd, maar die stond er al vlot. Heerlijk van vers sesambrood zitten genieten, met kaas en roereieren 😋

We zijn lekker lang blijven zitten, heerlijk in het zonnetje en een groot windmolenpark op zee bewonderd. Toen naar de hut om de laatste dingetjes te pakken en daarna afgedaald naar dek 5 waar Kiaatje stond. Het afrijden duurde lang, want op dek 4 was er een auto zonder bestuurder, de sukkel 😡 En omdat dek 4 niet reed, kon ons dek niet zakken. Ook de paspoortencontrole vond ik lang duren, hup hup mensen, ik wil naar huis!