FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • Danyell Onbehauen-FriggeFryslân 2025Voyageur
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 3
    • jeudi 17 juillet 2025 à 12:59
    • ☁️ 22 °C
    • Altitude: 8 m
    • Pays-BasEagum53°7’50” N  5°49’43” E
    Verder over het fietspad.
    Bietje verdwaald, ik ging toch naar Bordeaux???Grutto gemaakt door Jan van der Bos.Nou, ik hoef me niet te haasten......Hé wat leuk, in Wegea speelde Afke's Tiental!Dat zijn ze!Hartstikke dicht, jammer!Weer terug bij de start.Kerktoren van Eagum.Lunch met een view.Wat komt daar nou aan?Leuheuk! 🐄🐄🐄Ze liepen netjes achterlangs mijn bankje.

Lunch in Eagum

17 juillet, Pays-Bas ⋅ ☁️ 22 °C

Toen ik na precies 10 km weer terug was van het knopenrondje kon ik geen geopende horeca vinden dus heb ik bij een supermarktje twee croissantjes en een ijskoffie gekocht om later ergens op een bankje soldaat te maken.

Dat bankje vond ik in het gehuchtje Eagum, vlakbij een oud kerkje en een mooi stil watertje. En terwijl ik daar van mijn croissantjes zat te genieten hoorde ik opeens een kabaal van links komen. Bleken ze een kudde koeien te verplaatsen, over de weg, pal achter mijn bankje langs! De boerin verzekerde me dat ik veilig stond zolang ik maar achter het bankje bleef. Geweldig zoals die koeien vlak langs me heen kuierden, ze waren wel nieuwsgierig maar kwamen niet echt dichtbij. Wat een leuke dingen maak je soms toch mee, hè!
    En savoir plus

Voir la traduction
    Elly Hermsen

VoyageurDat boek heb ik ooit gelezen. Afkes tiental. Leuk dat je nu op die plek was.

19/07/2025RépondreTraduire
    Marja Sangers-Bijl