• Oostenrijk-Slowakije-Hongarije

15 Eylül, Macaristan ⋅ ☀️ 26 °C

Inmiddels ben ik dus in Hongarije gearriveerd en vlakbij het Drielandenpunt kan ik een pracht van een selfie met het bord van de landsgrens maken! Daarna hotsebots ik over een gruisweggetje vol met kuilen (met water) naar HET punt!

Dat ligt in een sculpturenpark, het is werkelijk een schitterend plekje, zeker met dit prachtige weer. Er is geen schaduw en ik denk dat het in de volle zon zeker 30 graden is 🥵

En daar staat de picknickbank die ik al een paar keer in de sociale media heb gezien, daar kan je in drie verschillende landen toch samen zitten eten! Twee jongens arriveren zo'n beetje tegelijk met mij, alleen zijn zij komen lopen vanuit Bratislava. We maken foto's van elkaar en zij blijken uit Denemarken te komen. En dat maakt die picknickbank nòg internationaler 🇳🇱🇩🇰🇦🇹🇭🇺🇸🇰

Ik wandel even door het sculpturenpark en daarna zet iemand me nog even op de foto met de grenspaal. En tot slot vereeuwig ik Rotmoffie op dit punt. Dat is een verhaal apart, Rotmoffie ging altijd mee op de reizen van mij en Rob. Rob wilde nooit op de foto en zei dan: zet die beer er maar op, als die er was, was ik er ook. Bij deze dus Rob, want je was er vandaag bij, zeker in mijn hart. Je zou vandaag 79 zijn geworden en ik heb de traditie in ere gehouden, ik heb je verjaardag heel ver weg gevierd!
    Okumaya devam et