• Afkoelen in Seubersdorf

May 24 in Germany ⋅ ⛅ 28 °C

Na de Burgruïne was het afgelopen, het was inmiddels veel te warm geworden om nog activiteiten te ondernemen. Dan merk ik toch wel dat ik erg beperkt ben geworden door die benauwdheid. Ik heb een broodje gekocht en ben terug gereden naar het klooster voor een siësta. Afkoelen, eerst bij de ventilator in de kamer en daarna in de grote tuin op een bankje in de schaduw, met een broodje en een kop koffie, ook leuk hoor!

De middag heb ik besteed aan een rondrit door de omgeving, lekker met de airco hoog in Kiaatje. Daar heb ik natuurlijk niet zoveel foto's van, behalve toen GM me weer eens absurd steile straatjes in stuurde! En op een gegeven moment hield GM het helemaal voor gezien. "De telefoon moet eerst afkoelen voor u Google Maps weer kunt gebruiken" kreeg ik te lezen! Nou stond ik midden in het dorpje Seubersdorf, vlak voor een grote kerk en zelf kon ik ook wel wat afkoeling gebruiken. Dus hup, maar weer eens een kerk in! Mooie kerk, modern, met een apart plafond en abstracte glas-in-loodramen. Weer eens wat anders.

Na dat rondritje ben ik weer terug in het klooster, hapje eten (ik heb noedels, want op zondag is er geen diner) en vroeg naar bed. Want wat ik morgen ook van plan ben, het zal vroeg in de ochtend moeten zijn!