• Hotel de la Plage

August 16 in France ⋅ ☁️ 26 °C

Het laatste stukje ging weer over leuke smalle weggetjes. Ik ben wel vaker in Normandië geweest en het landschap kwam me dan ook redelijk bekend voor. In Brachy ben ik vandaag voor het eerst "toeristisch" geweest en heb een kerkje bezichtigd.

Daarna naar Quiberville gereden waar mijn laatste overnachting is. Ik heb een hotelletje aan het strand geboekt, om de reis af te kunnen sluiten met een mooie strandwandeling bij zonsondergang. Blijkt dat hele dorp afgesloten te zijn vanwege een enorme rommelmarkt! Overal borden met deviation, m'n navigatie (van Kia) verslikte zich erin en wilde me de weilanden insturen 😂

Uiteindelijk met behulp van GM de juiste plek gevonden en zowaar redelijk dichtbij kunnen parkeren. Blijk ik pas om 17.00 naar mijn kamer te kunnen! Gelukkig kon ik wel mijn bagage kwijt, en ben toen nog maar een rondje in de omgeving gaan rijden. Kwam ik opeens in Saint Aubain sur Mer terecht, waar ik ook tijdens mijn Normandië reis was! Leuk, en een paar mooie strandfoto's gemaakt.

Toen weer terug naar Quiberville en daar nog een klein ommetje gemaakt en toen kon ik eindelijk inchecken. Kamer 2hoog, met een smalle wenteltrap....... Ja, ze wilden mijn tas wel naar boven brengen, maar dat kon pas om 18.00 uur. Ja, dahag, weer een uur wachten. Ik heb hem zelf maar naar boven gezeuld. De kamer is verrassend mooi, net nieuw gerenoveerd en uitzicht op zee, 20 meter verderop!