• Avondwandeling

16 agosto, Francia ⋅ ☁️ 22 °C

Nadat ik me eindelijk geïnstalleerd had ben ik de trappen weer afgedaald en ben een lekker patatje gaan eten. Franse frietjes, niet al te dik, dan lust ik ze wel 😋 Het was inmiddels eb geworden en nu zag je achter al die stenen opeens een prachtig zandstrand liggen! Zo kan ik toch nog die geplande strandwandeling bij zonsondergang lopen!

Heel voorzichtig het stenige stuk overgestoken en toen een heel eind aan de voet van de "White cliffs of Quiberville" gelopen. Wow, wat wat dat mooi in de laagstaande zon. Heel veel foto's gemaakt natuurlijk, zelfs een lange benenfoto 😁 Bijzonder ook om te zien dat er heel wat huizen bovenop die kliffen staan. Eentje staat wel heel dicht op de rand en die ziet er dan ook verlaten en vervallen uit.

Ik heb gecheckt hoe laat de zon ondergaat en keer bijtijds terug. Hier in het donker lopen lijkt me niet verstandig, want het is wel heel ander strand dan in Nederland. Vlakbij het hotel weer de stenenvlakte over en toen op een muurtje zittend de zon zien ondergaan. Niet in de zee helaas, maar in een wolkenband, ook mooi! In het hotel nog een koffie gedaan, en straks lekker slapen. Morgen weer thuis!
    Leggi altro