La roche aux Faucons

Na wat klimmen , dalen en opnieuw klimmen bereiken we La roche aux Faucons op 195m hoogte. Mooi uitzicht. Hier eten we ff onze baguette op. Geen bankje helaas maar een paal voldoet ook.
Via een kronkel pad, glibberige stenen en gladde leemgrond lopen we verder naar het natuurreservaat Abannets met als hoogtepunt Fondry des Chiens.
Hier zijn bijzondere kalksteenformaties.
Erg mooi!
Thuis genieten we nog van de mooie na middag zon op oever aan de overkant.
Vanmorgen regent het dus is het tijd om te gaan. We mogen niet mopperen, elke dag droog gehouden , gisteren natuurlijk prachtig weer! We hebben alles kunnen doen wat we wilden. En met de juisteLæs mere
Beetje nostalgie voor Bart toen hij wekelijks van Enkhuizen naar Metz reed dwars door Luik.
Voor mij is dit nieuw, wel leuk overigens. Luik heeft ook wel een mooi historisch centrum. Wellicht toch ookLæs mere
Na een summier yoghurt ontbijt, geen zin om door de regen naar de bakker te gaan, begint de maag toch wat te knorren.
Niet zoveel zin in een echte lunch maar koffie met Limburgse vlaai is een goedLæs mere
Hoe meer we naar het Noorden rijden hoe zonniger het wordt.
Dat is fijn thuiskomen.
RejsendeLekker weer vandaag!!