Mistérios Negros

Donderdaghebben we gewandeld in de Mistérios Negros. En mysterieus was het zeker! Ik heb nog nooit zo'n dichtbegroeid bos gezien met zulke grote varens en struiken (of waren het toch kleine bomen?)Leia mais
Na de zware wandeling van gisteren vonden we dat we het vandaag rustig aan mochten doen 😁 We zijn langs wat uitzichtpunten gereden, hebben gelucht aan de kust en hebben ook het stadje Praia diLeia mais
Dinsdag hebben we onze eerste wandeltocht gemaakt. Wel weer wennen hoor dat hoogteverschil en die warme vochtige lucht 😅, maar wat een mooie vergezichten (die helaas moeilijk op een foto te vangenLeia mais
Maandagochtend hebben we nog wat rondgeslenterd door Ponta Delgada en daarna gingen we met een propellervliegtuig (!) naar Terceira. Dit is het eerste eiland waar we wat langer blijven.
De route naarLeia mais
Robberts verjaardag begon met gratis festivalmuziek op de achtergrond (dat voor ons niet tot 2:00 in de nacht had hoeven duren hoor 😉) en een wekker die om 5:00 af ging. Daarna wel een heerlijkLeia mais
Zo relaxed zijn we nog nooit op vakantie gegaan 😅 Pas aan het eind van de ochtend met de auto richting Frankfurt vertrokken. Na 2 uurtjes alweer van de autobahn af voor een tussenstop met onzeLeia mais
Viajante
Schitterend, wat een prachtige natuur! Heerlijk om daar met z'n tweetjes van te genieten!🥰