• Toch nog ergens een bordje ontdektOp de topVisjeGepoetst huis, bloemetjes op tafelDe zon schijnt vandaag weer!De kerk in Tromso

Laatste dag met Simon

June 26, 2024 in Norway ⋅ ⛅ 10 °C

Vandaag laatste dagje met Simon, dus na het werken direct naar het andere eiland gereden om een berg op te gaan. Judith heeft een boekje met wandelingen on de regio Tromso voor ons neergelegd, dus daar kiezen we er af en toe een van uit. Van 'wandelingen' kun je hier eigenlijk niet spreken, want er staat niets aangegeven op 'de route' en eigenlijk is het steeds een rechte weg omhoog een berg op. Pittig om op te lopen, maar met steeds schitterend uitzicht als beloning. Dit keer geen trappen, maar grind en weer supersteil. Overal meren en watervallen. En op het laatst een moslaag waar je wel 10 cm in neer veerde. Super mooi!
    Daarna boodschappen gedaan en gepoetst voor de komst van Richard en Camilla, maar die bleken de veerboot gemist te hebben, dus komen ze morgen. Dus zijn simon en ik naar een restaurant gegaan, wat gekletst, de laatste 2 gesprekskaartjes van Cecile en Stef besproken en tegen elkaar gezegd hoe gezellig het was. Simon gaat een gezellige typisch Hollandsche week tegemoet met elke dag een uitje (gala van Luna, uit eten, ga zo maar door) en stapt 5 juli op het vliegtuig naar Costa Rica. Ik was blij dat ie hier was, uniek zo samen. Ik zal 'm missen.