FindPenguins
  • Sign up
Show on map
  • Thamar ElissenTravelerNoorwegen
    • Show trip
    • Add to bucket listRemove from bucket list
    • Day 20
    • Monday, July 8, 2024 at 10:13 PM
    • ☁️ 9 °C
    • Altitude: 16 m
    • NorwaySauestad69°39’45” N  19°1’24” E
    Midnight sun
    Veel muurschilderingen in TromsoDe brug tussen het vasteland waar wij wonen en het eiland waar de stad op staat1Leggen ze nou vloerverwarming aan onder het asfalt?MonumentZie de tekenaar aan het werkBart en poes Snorrie

Laatste werkweek

July 8, 2024 in Norway ⋅ ☁️ 9 °C

Vandaag is Bart zijn eerste echte vakantiedag en toen ik aan het werk was is hij dus wat later opgestaan, wat getekend, online krant gelezen en de stad in gegaan. Toen ik 'm na mijn werkdag opzocht in de stad, zat ie dus op een bankje te tekenen. Had ie ook al een tafeltje voor woensdagavond in de sportsbar gereserveerd en weer een andere supermarkt ontdekt in de stad. We zijn toen samen nog ff rond gaan lopen en hebben een echte shopping mall bekeken met H&M, plaatselijke Xenos, een boel andere winkels en een slijterij. We vonden zowaar onze witte huiswijn ertussen, voor driedubbele prijs...
    Omdat we toch nog wel wat vermoeide benen hebben, gaan we morgen na het werk een autotripje doen. Zin in!

See translation
    Monique Goris

TravelerWat een huiselijkheid, heerlijk!!!

7/8/24ReplyTranslate
    Nicole Weelen

TravelerLeggen ze nou vloerverwarming aan onder het asfalt?Hebben vast andere winters dan wij..

7/9/24ReplyTranslate
    Thamar Elissen

TravelerDat vermoed ik ook, want bij ieder huis staan slee, sneeuwruimers, sneeuwscooters oid ready to use

7/9/24ReplyTranslate
    2 more comments