FindPenguins
  • Inscrever-se
Exibir no mapa
  • Thamar ElissenNoorwegenViajante
    • Exibir viagem
    • Adicionar à lista de metasRemover da lista de metas
    • Compartilhar
    • Dia 20
    • segunda-feira, 8 de julho de 2024 22:13
    • ☁️ 9 °C
    • Altitude: 16 m
    • NoruegaSauestad69°39’45” N  19°1’24” E
    Midnight sun
    Veel muurschilderingen in TromsoDe brug tussen het vasteland waar wij wonen en het eiland waar de stad op staat1Leggen ze nou vloerverwarming aan onder het asfalt?MonumentZie de tekenaar aan het werkBart en poes Snorrie

Laatste werkweek

8 de julho de 2024, Noruega ⋅ ☁️ 9 °C

Vandaag is Bart zijn eerste echte vakantiedag en toen ik aan het werk was is hij dus wat later opgestaan, wat getekend, online krant gelezen en de stad in gegaan. Toen ik 'm na mijn werkdag opzocht in de stad, zat ie dus op een bankje te tekenen. Had ie ook al een tafeltje voor woensdagavond in de sportsbar gereserveerd en weer een andere supermarkt ontdekt in de stad. We zijn toen samen nog ff rond gaan lopen en hebben een echte shopping mall bekeken met H&M, plaatselijke Xenos, een boel andere winkels en een slijterij. We vonden zowaar onze witte huiswijn ertussen, voor driedubbele prijs...
    Omdat we toch nog wel wat vermoeide benen hebben, gaan we morgen na het werk een autotripje doen. Zin in!
    Leia mais

Ver tradução
    Monique Goris

ViajanteWat een huiselijkheid, heerlijk!!!

08/07/2024ResponderTraduzir
    Nicole Weelen

ViajanteLeggen ze nou vloerverwarming aan onder het asfalt?Hebben vast andere winters dan wij..

09/07/2024ResponderTraduzir
    Thamar Elissen

ViajanteDat vermoed ik ook, want bij ieder huis staan slee, sneeuwruimers, sneeuwscooters oid ready to use

09/07/2024ResponderTraduzir
    2 mais comentários