FindPenguins
    • Pomoc/Obsługa
    • Śledź nas
  • Zapisz się
  • Thamar ElissenPodróżnikNoorwegen
    • Dodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowień
    • Dzielić
    • Dzień 21
    • wtorek, 9 lipca 2024 21:49
    • ☁️ 10 °C
    • Wysokość: 16 m
    • NorwegiaSauestad69°39’45” N  19°1’24” E
    Ik denk wilgenroosjes, je ziet ze hier veel

Tromvik en Rekvik

9 lipca 2024, Norwegia ⋅ ☁️ 10 °C

Vandaag eindigden we de dag met het bordje op schoot op de bank, ons vermakend met eten dat Bart 'sochtends al had gekookt toen ik aan het werken was, van een feel good netflix film en de wedstrijd Spanje-Frankrijk. Dat zijn allemaal wel de voordelen van een huis om in te verblijven: van alle comfort en huiselijkheid voorzien. We hadden een autotripje gedaan naar Tromvik en Rekvik (en weer terug, want het is hier heel logisch dat een weg eindigt in een 'dorp'). Zeer mooi en ruig landschap, zeker ook door het mistige en ruige weer: de wolken hingen tussen indrukwekkende bergen in of zetten een bergtop geheel in de nevel. We konden stoppen waar we wilden, zelfs midden op de weg, want er is toch geen ander verkeer. En maar goed ook, want een rendier met jong stak in slakkentempo over, recht voor onze ogen. We voelen ons bevoorrecht dat we hier samen zijn, nog de tijd hebben heel veel te zien en alle weertypes mee te maken en iedere dag thuiskomen. Fijne combi. Czytaj więcej

Zobacz tłumaczenie
    Joëlle Kastelijn

PodróżnikMooie foto's

Thamar Elissen

PodróżnikJa dat verschil merk je wel als je een fotografeerkenner bij je hebt

Anne Latupeirissa

Podróżnikheel mooi, en die elanden op de weg! leuk!

09.07.2024OdpowiedzTłumaczyć

Wat een heerlijke tijd heb je Thamar. Echt leuk om te lezen... geniet maar lekker! [Ivanka]

10.07.2024OdpowiedzTłumaczyć
    11 lajki