Sorgligt men sant, - vår husbilsresa har nått vägs ände. För den som inte vet var vägs ände ligger kan jag avslöja att det är hos Bengt i Örkelljunga. I dag på morgonen lämnade vi vårt rullande hem efter nästan 4 veckors fantastiska upplevelser i vårt avlånga land.
Norrut ut med kusten med några dagars stopp hos syster i Berghamn. Fortsatt till Haparanda, upp genom Tornedalen, västerut till Abisko, Björkliden och Riksgränsen. En makalös eftermiddag och natt i midnattssolen nästan mitt i Lapporten. Söderut genom Norrbotten, Västerbotten, Jämtland, Härjedalen och Hälsingland. Fortsatt ner i mellansverige med några mysiga midsommardagar i Västerås och så småningom hem till Helsingborg.
Sverige är fantastiskt och efter våra 450 mil kan vi intyga att det finns oändligt mycket att uppleva och njuta av. Norrland med de ljusa sommarnätterna, de djupa skogarna, bergen, de otaliga sjöarna och alla älvar som rinner som silver genom landskapet är något alldeles extra.
Nu har vi varit hemma några dagar och fått ordning på det mesta, det hinner hända en del i trädgården på 4 veckor. Lite småtrist jämfört med att resa med huset på ryggen men också skönt att få lite struktur i tillvaron igen. Träna på Filborna, spela lite golf, träffa vänner, fixa med huset, gå på fotboll, - nja, det sista är kanske inte så kul...
Stort tack till dig som tagit dig tid att följa med på resan!
Britt BundellHasta la Vista tills nästa trip och tack för resan🙏
Barbro o Sten-Åke❤👍