• Met de camper op pad

December 9, 2024 in New Zealand ⋅ ☁️ 19 °C

Dit wordt weer een heel verhaal. Om zeven uur loopt de wekker af. Douchen en ontbijten. Zoals ons door mam is aangeleerd halen we het beddengoed af en vouwen we de gebruikte handdoeken netjes op. Don staat al om 8.15 uur met de auto klaar. Aangezien we 9 uur hadden afgesproken, waren wij nog niet klaar. Rino moest nog formulieren invullen voor de camperverhuur. Had hij over het hoofd gezien 🙈. Om kwart voor negen rijden we weg. Don heeft ons keurig afgezet en geholpen met het slepen van de bagage. Wij moeten nog even wachten op de camper, maar uiteindelijk is het dan zo ver. We rijden. Rino moet nog wel wennen en zit geregeld te veel naar links. Toen was ik te laat met waarschuwen. Spiegel geschampt van een geparkeerde bus. Linker buitenspiegel en knipperlicht kapot.😭. Bus was alweer weg toen Rino erheen wilde lopen om te vragen wat daar de schade was. Spiegel is craquelé, maar kan er wel in kijken. Knipperlicht is kapot, dus daar moeten we wat mee. Eerst boodschappen gedaan in Orewa en daarna naar een Supercheap voor een lampje, want dat fixt Rino natuurlijk zelf. Ook dat is gelukt. Nu op zoek naar een camping, Schischka Campground. Boeken had nogal wat voeten in de aarde, maar na drie kwartier was ook dat rond en dan heb je ook wat.
    Alles uitpakken, koken en dan ben ik denk ik wel weer aan slapen toe.