Het avontuur begint

Alles is gepakt en gezakt en zitten op hete kolen om te vertrekken.
Straks rijden we naar Voorhout waar we nog ff met de kleinkinderen knuffelen en dan worden afgezet op Schiphol. 21:40 vliegen.
Eindelijk is het zover

Om kwart voor één zitten we in de auto richting Voorhout. Die laten we daar staan. Maaike heeft aangeboden ons weg te brengen. Zien we Erik en de kinderen ook nog even.
Eindelijk is het zover

We hebben de auto gepakt en rijden richting Voorhout. Daar laten we de auto staan. Maaike heeft aangeboden ons naar Schiphol te brengen. Zien we gelijk Erik en de kinderen nog even.
Op reis!!

Alles is gepakt. We zetten de auto in Voorhout neer. Maaike heeft aangeboden ons naar Schiphol te brengen. Zien we Erik en de kinderen ook nog even.
Een hectische reis

Maaike heeft ons keurig om kwart voor zeven voor vertrekhal 2 gedropt.
Wij met onze bagage naar de bagageband. Wat blijkt... Onze vlucht kunnen ze niet vinden. Blijkt gisteren al te zijn gegaan. WijRead more
Hong Kong Airport

Na een uurtje of 12 vliegen landen we op Hong Kong Airport. Niet de Airport die we aanvankelijk hadden gepland maar wel in de buurt 😉
We hebben 2 uur overstap tijd, nog ff een ticket latenRead more
New Zealand here we are!

Na een goede vlucht om kwart voor tien geland op Airport Auckland. In het Maori: MaraeTe Manukanuka o Hoturoa. Door de omboeking zijn we er zes uur eerder. Zo zie je maar weer.....ieder nadeel heb z'nRead more
Auckland

Het was een nacht met ups en downs. Rino ronkte aardig door, maar mij lukte dat niet. Wel vanuit bed een mooie zonsopgang gezien.
Als Rino ook wakker is, willen we even wat boodschappen doen enRead more
Dag 4

Alleen wat foto's van de wandeling terug naar de Home Stay.
Met de camper op pad

Dit wordt weer een heel verhaal. Om zeven uur loopt de wekker af. Douchen en ontbijten. Zoals ons door mam is aangeleerd halen we het beddengoed af en vouwen we de gebruikte handdoeken netjes op. DonRead more
Van Campground Schischka naar Kaikohe

Vanmorgen al vroeg wakker. Als Rino ook uit bed is, zorgt hij voor ons ontbijt. Geroosterde boterhammen van de barbecue. Lekker buiten gezeten. Het weer is heerlijk. Aanvankelijk wat frisjes, maar alsRead more
K kaartje

Nou, vandaag dus mijn foto's van gisteren als sneeuw voor de zon verdwenen. Grrr 🤬😱😭
Het verhaal begint een maand geleden. Nieuwe tablet aangeschaft en daar moest natuurlijk ook een sdRead more
Whagārei Falls

Een welbestede dag

Ook vandaag een "buiten"ontbijt. Het was droog en de temperatuur aangenaam. Wederom eea in de camper aangepast. Daarna boodschappen gedaan in Kaikohe en fietsen gereserveerd voor vrijdag. Gaan we eenRead more
Oude zooi..... I❤it

Onderweg naar Cape Reinga kwamen we dit tegen. Toch maar ff stoppen.
Cape Reinga

Op naar Paihia

Als we wakker worden giet het. Dat wordt ontbijt op bed. Om 9 uur tijdens een droge bui snel koffie gehaald aan de overkant. Als Rino zijn foto's op FindPenguins heeft gezet, rijden we naarRead more
Rino bij de barbershop

Van Kaikohe naar Opua

Zeven uur wakker, een gelukje. Allebei vergeten de wekker te zetten. Willen graag om kwart voor negen in Kaikohe zijn, bij de fietsverhuur. Dat lukt bijna. Rond half tien beginnen we aan ons deel vanRead more
Rommeldag

Vanmorgen allebei al vroeg wakker. Na het opstaan alweer de camper opgeruimd. Daarna tijd om te wassen. Er gaan veel mensen weg, dus niemand die beslag legt op de wasmachine. Tegen de tijd dat mijnRead more
Foto's bij de rommeldag

Een " helemaal alleen" dag.

Om half zeven loopt de wekker af. Rino gaat duiken en moet om 8 uur in Paihia zijn. Ik heb dus heeeeel veel tijd vandaag. Het weer is goed. Warm, weinig wind. Wel benauwd. Eerst maar eens de kastjesRead more
Een dagje camper 😟

Het regent. Rino wordt om half negen bij de camping opgepikt. Gaan vandaag duiken op de Rainbow Warrior.
Ik ben maar weer eens met mijn camera en telefoon aan de slag gegaan. Foto's importeren metRead more
The Rainbow Warrior

Na heel wat uurtjes in het monteren van een video gestoken te hebben is hij ietsje te lang 😭 daarom een link
Wellington

TravelerIk wens jullie een heel mooie vakantie toe. Geniet ervan. 😘
Heel veel plezier samen [Maaike]
Wens jullie een goede reis en een heerlijke vakantie 🥰 [André]