• On the road again

December 17, 2024 in New Zealand ⋅ ☀️ 15 °C

Was er bijtijds uit. Na het ontbijt vertrekken we vandaag uit Paihia richting Thames. Koffie gescoord in de buurt van Whangarei in vrolijke kerst bekers. Bij Uretiti Beach een strandstop gemaakt. Zoveel mooie plaatjes gezien onderweg, maar je kan niet overal stoppen. Na Waiwera aan de Hibiscus Coast Highway was er even een kans om wat foto's te maken. In Orewa bij de Mac een ijsje gegeten. Rino heeft bij de SuperCheap een telefoon houder gekocht voor op het dashboard. Al deze "uitstapjes" hadden tot gevolg dat we in Auckland in de spits terecht kwamen.😭 Daar weten ze ook wat file rijden is🙈. Twee uur voor we de stad door waren. De rest van de route was prachtig. Door een bos, dat haast sprookjesachtig aandeed, door wijds landschap met kuddes koeien en schapen en voor een groot deel langs de kust. Rond acht uur waren we op de camping. Ons uitzicht naar links, daar hebben we het niet over. Alleen maar campers en caravans. Tegenover ons staan een paar schattige cabins (kleine zomerhuisjes) en achter ons een geweldig uitzicht. Zien wat de dag van morgen ons brengt. Straks eerst maar eens lekker slapen.Read more