• Het loopt allemaal weer anders.

January 11 in New Zealand ⋅ ☁️ 13 °C

Hadden weer een prachtig plekje. Wakker worden met het geruis van de golven in je oren heeft toch wel wat. Het was vanmorgen al een drukte van belang op het strand met vissers. Ook achter het strand is het mooi.
    Openbare dump in het dorp en daar gaan we weer. In Levin getankt. Koffie gescoord in Foxton. We zouden via de Dawson Falls doorrijden naar Stratford (vanwege het uitzicht op Mount Egmont/Taranaki).
    Vlak bij de Dawson Falls even een stop gemaakt bij de Hollard Gardens. We hadden allebei zoiets van: kijken of het wat is. En het was wat. Wat een prachtige wilde tuin. Een groentetuin en bessenhuisje. Gladde grasvelden. Daar zijn ze hier overigens heel goed in. Een prachtig uitzicht op de vulkaan, die inmiddels deels uit de wolken is. Zo glad als de grasvelden waren de paadjes niet. Mijn enkel verzwikt op een boomwortel 🙈. Maar de Dawson Falls wil ik wel zien. Dikke laag Arnica erop en met drie paar Falke sokken in de bergschoen op naar de waterval. Ging heel goed 😁. Op de parkeerplaats van de Gardens mag je overnachten. Dat lijkt ons een goed plan.