• Op weg naar onze laatste bestemming

January 12 in New Zealand ⋅ ☁️ 11 °C

Overnacht op de parkeerplaats van Hollard Gardens. Wat een rust daar 's nachts. Je hoort er helemaal niets.
    Paar boodschappen gedaan in Stratford en dan op naar Rotorua. In tegenstelling tot de drukte op de weg van gisteren is het tot nu toe erg rustig. Foto's gemaakt bij Strathmore Saddle. En zo onderweg nog een aantal keer gestopt, onder andere bij een "motor"hotel. Een soort Gildehaus, maar dan minder druk. Je zou denken, koren op de molen van Rino. Alleen waren de rijders niet erg toeschietelijk. De SH 43 is een prachtige route. Met stip op twee, na Haast - Wanaka. Wordt ook wel de Forgotten Valley Highway genoemd.
    Gestopt bij een uitzichtpunt op de drie vulkanen bij Lake Taupo. Moesten via een heel smal weggetje omhoog. Gelukkig kwam er niemand van de andere kant.😅
    Er wordt veel motor gereden vandaag. Later nog een keer gestopt. De heren die daar stonden waren spraakzamer. Inmiddels op de camping gearriveerd. Rino heeft een heerlijke pasta carbonara met plaatselijke ingrediënten gemaakt😋. Na het eten een rondje camping gedaan en ons daarna neergevlijd in de hottub. Heerlijk. Nu nog afwassen 😝.