• No tattoo voor Rino

14 Januari, New Zealand ⋅ ☀️ 9 °C

Was vanmorgen vroeg wakker. Mooi weer. Lekker met de e-reader in het ochtendzonnetje. Douchen, ontbijten en wachten op Rino. Die is hottubben en moet dan nog douchen. De zin om wat te doen ontbreekt een beetje. We zijn allebei verzadigd. Vanmiddag de stad in voor Rino's tattoo. De eerste tattoo shop werd hem niet. Rino had een voorbeeld van een koru die hij mooi vond. Dat vond de tattoo man in de shop maar niks. Hij kwam met voorbeelden die veel groter waren en niet waren wat Rino bedoelde. Deed vervolgens ook geen enkele moeite om tot elkaar te komen. Daar zijn we dus weg gelopen. We hadden nog drie andere adressen. Die bleken er helaas niet meer te zitten of gesloten. Dus no tattoo today. Na een kop koffie met een slice bij Starbucks toch wel enigzins teleurgesteld terug naar de camping.
    Het is de derde dag dat we hier zitten, maar voor het eerst dat we de rotte eieren ruiken.
    Na het avondeten, Rino heeft weer heerlijk gekookt, naar de Redwoods gereden. De Treewalk was verlicht. Foto's zijn niet geweldig, maar even een indruk.
    Baca lagi