Wat er aan vooraf ging

Anja en ik gaan volgende week 8 dagen naar New York. Voor mij is het de eerste keer, voor Anja de 2e. Het is onze eerste gezamenlijke vakantie, als dit goed gaat, gaat er meer goed en kunnen we voorRead more
We gaan

Vandaag vertrek naar NY .
Jippie!
Lekker ontbeten bij Maaike, Erik en de kinderen.
We vertrekken zo naar Schiphol.
Bedankt Maaike en Erik
Dag 2

Dag 3

Whiteness

Toen wij over de High Line wandelen was er een glazen wand waar allemaal handgeschreven teksten in geëtst zijn.
Eén tekst trof mij in het bijzonder.
Journal Enrty 9
What is Whiteness?
WhitenessRead more
Dag 4

Vandaag naar her 9/11 museum geweest. Een prachtige museum en een indrukwekkende belevenis.
Het museum is onder de plek waar de twin towers hebben gestaan, gebouwd, zeg maar de oude parkeer garage.Read more
Dag 5

We zijn nu in het net geopende vernieuwde MoMA!
Kiek'n wat wordt.
Dat was dus prachtig, zie MoMA fotoprint.
Na het MoMA, het was inmiddels half zes, naar her Rockefeller Plaza, daar lekker onsRead more
MoMA

Kiek'n wat wordt.
Het vernieuwde MoMA is dus wel wat.
We hebben hier nu 4 uur rond gelopen en nog maar 1 1/2 verdiepingen gehad nog 3 1/2 te gaan. Niet dus maar het museum is werkelijk prachtig.Read more
Dag 6

Voor vandaag een auto gehuurd. Een kleintje "economic" kunnen we om half negen ophalen. Eerst 2 haltes met de metro en dan nog een stukje lopen. De auto is er nog niet. Alvast de papieren ingevuld. DeRead more
The Met

Dag 7

Vanmorgen de auto weer heel afgeleverd. Pfff was wel ff spannend met de auto dwars door Brooklyn en Manhattan.
Daarna naar het Metropolitan. Daar hadden ze de Dutch Masters uit het depot gevist.Read more
Day 8

Lekker naar het Guggenheim vandaag. Het is 0° met een gevoelstemperatuur van -4°.
Brrrr
Wel een mooi zonnetje. Als we over de Manhattan bridge rijden wil Anja een foto maken van de Brooklyn bridge.Read more
Bye bye Big Apple

Zou het dan toch lukken om naar het Guggenheim te gaan vandaag?
Omdat achter ons logeeradres de Subway loop valt het ons op dat er geen metro's lopen.
Als we alles weer in onze rugzakken hebbenRead more