Kathedraal van Lugo
Reetta en ik
6 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 18 °C
Lugo (nog 100 km!)
6–7 Jun 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 17 °C
Vandaag 30 km gelopen van O Cádava naar Lugo. Het was een lange maar niet moeilijke wandeling, want het ging langzaam berg afwaarts.
Lugo is een echte stad met Romeinse stadsmuren uit de 3e eeuw dieBaca selengkapnya
Brug uit Lugo
7 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 13 °C
Lekker zonnetje
7 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 23 °C
Ferreira
7–8 Jun 2024, Spanyol ⋅ ⛅ 25 °C
Vanmorgen was erg zwaar. Hele moeie benen en ik kon bijna niet meer toen ik bij onze lunch plek aankwam om 12:30. Pijn in mijn voeten, spierpijn in mijn benen en billen, het is niet mijn dag. IedereenBaca selengkapnya
Onderweg
8 Juni 2024, Spanyol ⋅ 🌫 13 °C
Koeien met kalfjes
8 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 15 °C
We zien onderweg al lange tijd veel koeien met kalfjes. Erg leuk. Vaak staan er ook stieren tussen, maar deze staat hier alleen.
een koe in de wei
een schoonheid in de leegte
ik zeg maar ‘hi koe’
Melide
8–9 Jun 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag ongeveer 20 km gelopen van Ferreira naar Melide. Een makkelijke wandeling, ware het niet dat ik een beetje ruzie had met Reetta. We hebben inmiddels weer bijgelegd gelukkig. Het was een beetjeBaca selengkapnya
Felle kleuren onderweg
9 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 11 °C
Ik heb al een paar keer een huis gezien in dit soort felle kleuren...
Weinig verandering...
9 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 15 °C
A Calle
9 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☀️ 20 °C
Vanochtend om 7 uur vertrokken en nog even een kopje koffie gedronken. Lekkere wandeling van ongeveer 22 km. Geluncht in het veld met Reetta en nu in A Calle in herberg A ponte de ferreiros. Gedoucht,Baca selengkapnya
Onderweg naar Santiago
10 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☀️ 12 °C
De beelden waar ik bij sta, staan 5 km buiten Santiago en ze wijzen naar de kathedraal vanaf de heuvel.
Onderweg in Santiago naar de kathedraal
10 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☀️ 20 °C
Bij de kathedraal in Santiago
10 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☀️ 19 °C
Santiago de Compostela
10 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☀️ 19 °C
Vanmorgen na ontbijt vertrokken rond 7:45. Wisten nog niet of we door zouden lopen naar Santiago of nog een overnachting zouden doen in Monte do Gozo. Uiteindelijk besloten door te lopen, ook omdat weBaca selengkapnya
Diner in Santiago
11 Juni 2024, Spanyol ⋅ ⛅ 13 °C
Compostela
11 Juni 2024, Spanyol ⋅ ⛅ 15 °C
Vandaag mijn Compostela opgehaald in de Pilgrim's Office. Ik heb twee documenten, eentje is de Compostela in het Latijn en de andere is een certificaat van afstand waar opstaat hoe ver je gelopen hebtBaca selengkapnya
Santiago II
Brug in A ponte maceira
13 Juni 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 19 °C
A Pena
13–14 Jun 2024, Spanyol ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag de eerste etappe naar Fisterra gelopen. Ongeveer 28 km en ben 7 km verder gegaan dan normaal gedaan wordt in deze etappe.
Tijdens de lunch besloten om alleen verder te lopen en niet meer samenBaca selengkapnya

Pelancong
Wat is dit?
Pelancong
Goede vraag. Het zijn glazen deuren en het handvat(?) is van brons. Ik vermoed dat het oorspronkelijk van een andere deur is. Ik vond het mooi en heb er een foto van gemaakt.