FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • Michelle KienerSüd- und ZentralamerikaПутешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 70
    • пятница, 21 июня 2024 г.
    • ☁️ 19 °C
    • Высота: 2 506 м
    • БоливияSan Juan de la Miel16°16’43” S  67°47’41” W

Death Road Survivors

21 июня 2024 г., Боливия ⋅ ☁️ 19 °C

Hüt isch chli Action agseit gsi. Mir hei e Biketour buechet für uf Death Road (oder oh N Yungas Road). Die Strass isch mega schmal und füehrt ame Berg entlang. Bis 2006 isch ds d Houptverkehrsachse gsi zwüsche La Paz und em bolivianische Dschungel. Es het zwar nume knapp für eis Outo Platz, trotzdem heisi dert aube krützt u Bikes si de aube oh no abe. Mittlerwile gits e neui Strass füre Verkehr, aber natürlich chas immer no si das Outos die auti Strass abefahre. Da me dert here mega viel Biketoure cha bueche, hets huufe Biker:inne und d Vans vode Toure wo dert düre fahre.

Dr Start isch uf 4'670 m obe u arschchaut gsi. Dr erst Teil isch no asphaltiert gsi (ca. 20km lang) bevors när uf die richtigi Death Road isch gange. Mir si mitem Guide, em Julio, und zwöine Engländer unterwegs gsi. Dr grösst Teil het er üs frei la fahre, was mega gfägt het. Julian u i si de aube vorus donneret u ab und zue heimer gwartet u d Ussicht gnosse. Vom Start bis Endi geit die Strass öpe 30km. Z Ziel isch de uf ca. 1'200 m u während dr Fahrt gseht me sehr guet, wie sich d Landschaft und oh z Klima veränderet. Mir si nämlech dert när afangs Amazonas gsi. Heisst, am Start heimer extrem chaut gha u när ischs immer heisser worde. Guet heimer am Endi vor Tour no ine Pool dörfe hüpfe.

Es isch e megacoole actionriiche Tag gsi u mir si froh, heimer die gefährlichsti Strass vor Welt überwunde.

Übrigens: dr Julio (üse Guide) het oh no Fotos u Videos gmacht. Di heimer aber no nid übercho.

Посмотреть перевод
    Fabienne Rindlisbacher

Путешественникgseht ja troumhaft us!

24.06.2024ОтветитьПереводить
    Natascha Nydegger

ПутешественникWau, das währi öppis für Daniel

26.06.2024ОтветитьПереводить
    Michelle Kiener