Adios suiza 👋
April 13, 2024 in Switzerland ⋅ ☀️ 24 °C
Los gehts mit dem Abenteuer Südamerika...
Heute habe ich noch die letzten Erledigungen gemacht, bevor ich von meinen Liebsten zum Flughafen begleitet wurde. Dort konnte ich mich noch in Ruhe vonRead more
Welcome to Buenos Aires
April 14, 2024 in Argentina ⋅ 🌧 19 °C
Nach gut 12 Stunden Flug bin ich heute morgen in Buenos Aires gelandet. Ich konnte fast die ganze Zeit schlafen, daher bin ich auch sehr erholt angekommen.
Mit dem Taxi wurde ich zu meiner UnterkunftRead more
La Boca
April 18, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 23 °C
Bisher habe ich die Tage in Buenos Aires mit spanisch lernen verbracht. Mein Kopf ist teilweise sehr voll mit der neuen Sprache und der ständige Wechsel zwischen Englisch und Spanisch ist manchmalRead more
Erstes Wochenende in Argentinien
Apr 19–21, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 25 °C
Das erste Wochenende neigt sich dem Ende zu. Die erste Woche verging wie im Flug, da es viel neues zu entdecken gab.
Am Freitag verabschiedeten wir bereits erste Schüler:innen aus der Klasse. AmRead more
Acho ir Grossstadt
Apr 22–25, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 20 °C
So, i wächsle hie iz uf Berndütsch... Wiso oh immer i uf Hochdütsch ha agfange isch mer es Rätsel, aber iz...
I dere Wuche bini endlech e chli acho i dere Grossstadt u ha mi a aues gwöhnt. NäbRead more
E Tangoabe ghört derzue
April 26, 2024 in Argentina ⋅ ⛅ 18 °C
Dr Fritiabe isch oh dr letscht Abe vo mire Mitbewohnerin gsi u no andere Schuelgspänli. Es flüge aui es Huus witer oder heizue.
Us däm Alass simer iz bekannte Cafe Tortoni ga e Tango Show luege. ZRead more
Es neus Tier entdeckt
April 27, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 17 °C
Z Buenos Aires hets recht viu Pärk u i ha mir vorgnoh das Wucheend es paar z bsueche.
Hüt bini im Ecoparque gsi, quasi dr Zoo vom Stadtteil Palermo. Si hei dert vieli Infos über d UmweltRead more
Ä gmüetleche Sunntig
April 28, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 20 °C
Dä Morge hani ume eis Abwechslig brucht für mis zmorge (normalerwis issi hie ir Gastfamilie Toast mit Gonfi oder Dulce de Leche) u bi drum ines Kafi ume Egge ga zmörgele. Dert hani es AvocadotoastRead more
No e letschti Schuelwuche
Apr 29–May 3, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 18 °C
I dere Wuche isch nid sehr viel gloffe. I has sehr gmüetlech gnoh.
Am Mittwuch heimer ke Schuel gha, wägem Tag der Arbeit. Drum bini denn chli dür Palermo gschlenderet, wo si no e Flohmi hei gha.Read more
Wieder vereint
May 4, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 18 °C
Hüt morge bini früeh uf u a Flughafe gfahre. I bi dr Julian dert ga abhole u es isch schön, darf i ihn nach drü Wuche scho ume gseh 😊
Nachdem mer oh mi Rucksack abghout hei simer afa mau inesRead more
Es Stück Heimat und e Insider Tipp
May 5, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 20 °C
Oh dä Morge heimer afa mau miteme gmüetleche Zmorge gstartet. När isches los gange richtig Zentrum. Da Julian z erste mau da isch simer nomau dr Plaza de Mayo mitem Casa Rosada ga aluege. Vo dertRead more
Lazy days
May 6–7, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 19 °C
Am Mäntig isch z Wetter besser gsi aus erwartet u drum hei mer üs entschlosse nach Puerto Madero z gah, wiu dert hets sones Reserva Ecologica. Ja womer de dert si acho hei mer müesse feststelle,Read more
Auf zu neuen Ufern
May 8, 2024 in Uruguay ⋅ 🌬 18 °C
Iz startet d Reis ersch richtig... Dä Morge simer früeh uf u si a Hafe gfahre worde. Dert näme mir d Fähre übere uf Colonia del Sacramento in Uruguay.
Uf dr Fähre hets huere ängi Sitzreihe ghaRead more
Land, Land u no meh Land
May 9–10, 2024 in Uruguay ⋅ ⛅ 17 °C
Z Carmelo simer am morge no hurti a Strand füre bevor mir üs ufe läng wäg nach San Gregorio de Polanco hei gmacht. D Wäge si wahnsinnig läng hie u für das mer bitz vorwärts chöme, simer esRead more
Wy degustiere statt wandere
May 11, 2024 in Uruguay ⋅ ⛅ 16 °C
Da mir zwei Täg gad viel Outo si gfahre, hei mir üs chli meh wöue bewege u drum heimer gester no e gfüehrti Wanderig buechet bim ne Wyguet. Vo Treinta y Tres bis dert häre simer ume öpe 2.5hRead more
Vom Land i Ferieort
May 12, 2024 in Uruguay ⋅ 🌧 14 °C
D Nacht im Hostel isch sehr ruhig gsi u mir si bezite uf zum Punta del Este no chli aluege.
Leider isch recht wüest Wätter, drum simer eifach chli uf dr Peninsula spaziert. Z Punta del Este isch drRead more
Montevideo bis Colonia del Sacramento
May 13, 2024 in Uruguay ⋅ ⛅ 13 °C
Da mir chli falsch planet hei, hets iz haut nume e halbe Tag Schnellsightseeing gäh in Montevideo. Damit mir bitz schneller si, hei mer für a jede Ort üses Outo brucht. Würdi süsch nie so mache,Read more
Zrügg in Argentinie
May 14–15, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 15 °C
Gester simer mit dr Fähre vo Colonia del Sacramento wieder uf Buenos Aires übere. Mir hei diesmau es Hostel miz ir Stadt gha u ds Hostel isch würklech 10/10 gsi. Z Buenos Aires acho hei mer afa mauRead more
Kilometer am zrügglah
May 16–19, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 17 °C
Ide letschte Tage simer vorauem viel Outo gfahre. So wird eim ersch recht bewusst, wi gross ds Land isch. Trotzdem hei mer viu gseh u erlebt.
Am Donnsti simer in Federación imne Thermalbad gsi. MirRead more
E churzwilige länge Reisetag
May 20, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 19 °C
Dä morge simer früeh uf. D Nacht isch recht unruhig gsi, da üser Nachbare hei zgfüehl gha, me müess di ganz Nacht dür luti Musig lose u no Karaoke singe. Aber da mir wider es längers StückRead more
Las famosas Cataratas de Iguazù
May 21, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 28 °C
Füre hütig Tag heimer prächtigs u warms Wätter bsteut. Mir si i Nationalpark zude Iguazù Wasserfäll. Ds isch eis vode 7 Naturweltwunder. Mir si am Morge am 9ni scho dert gsi, da me dert vielesRead more
E Bitrag für chli meh Realität
May 22, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 30 °C
Üse hütig Tag isch nur begrenzt spannend gsi. Dr grösst Teil heimer mit reise verbracht. Drum hie oh mau e Bitrag über di aktuelli Situation in Argentinie.
Scho di letschte zwe Täg, u oh hütRead more
Vom subtropische Klima id Bergregion
May 23–26, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 8 °C
Die letschte Täg simer vo Puerto Iguazù bis Mendoza gfahre. Mir hei viel Zit im Outo u uf de Strasse verbracht. Es isch spannend gsi, wie sech d Umgäbig u oh d Strasseverhältnis je nach ProvinzRead more
Mendoza, du gfausch üs...
May 27, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 9 °C
In Mendoza heimer mau chli meh Zit. U wiu mer die letschte Täg so viu di ghocket, simer zersch mau ufe Cerro de la Gloria gloffe, ds isch quasi dr Husberg vo Mendoza. Vo dert het me trotz de paarRead more
Berge, See und Oliveöl
May 28, 2024 in Argentina ⋅ ☁️ 14 °C
Wieder e Tag vou mit coole Erlebnis...
Hüt simer richtig Portrerillos gfahre. Dert hets e Stousee u me chunnt oh de Ande langsam nöcher. Mir si immer no ungloublech beidruckt.
Zersch heimer e chliniRead more

TravelerSchöni Ferie
TravelerDanke :)
Travelergniesses misch we love you ❤️